FC Voluntari a transferat un fotbalist dorit și de FCSB, crescut în Franța! Mijlocașul a fost prezentat oficial

Gabriel-Alexandru Ioniță / 30.07.2021, 22:45
FC Voluntari a transferat un fotbalist dorit și de FCSB, crescut în Franța! Mijlocașul a fost prezentat oficial

FC Voluntari a început foarte slab noul sezon de Liga 1. Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a pierdut ambele meciuri disputate până în acest moment, 2-3 în deplasare cu Dinamo și 0-1 pe teren propriu cu FC Botoșani. Astfel, clubul la care Gabi Tamaș îndeplinește funcția de președinte-antrenor încearcă în continuare să se întărească pentru a nu ajunge și în acest sezon în situația de a disputa barajul de rămânere în prima ligă, precum în stagiunea precedentă.

FC Voluntari a anunțat transferul unui jucător de mare perspectivă

Clubul ilfovean a anunțat prin intermediul paginii oficiale de Facebook transferul lui George Merloi. În vârstă de 21 de ani, fotbalistul de bandă dreaptă era liber de contract după despărțirea de Astra Giurgiu, echipă alături de care a retrogradat la finalul sezonului trecut în Liga 2. Merloi a fost crescut la juniorii FCSB-ului, echipă care l-a și dorit recent înapoi, de unde a plecat la Rennes în iulie 2016.

El a jucat pentru echipa U19 și echipa secundă a clubului francez, înainte de a reveni în România, la Academica Clinceni din postura de jucător liber de contract. După un singur sezon petrecut la Clinceni, a ajuns la Astra, tot liber de contract. George Merloi este cotat în acest moment de Transfermarkt la 250.000 de euro și a semnat un contract pe trei ani cu FC Voluntari.

Comunicatul transmis de FC Voluntari

Bun venit, George Merloi! FC Voluntari anunță că a semnat un contract, pe o perioada de 3 sezoane, cu tânărul jucător George Merloi.

George Merloi este un mijlocaș, în vârstă de 21 ani, care a mai evoluat până acum în prima ligă din România la Academica Clinceni( 2019/2020) și Astra Giurgiu (202/2021). În cele 2 sezoane de pe prima scenă a fotbalului românesc, George a evoluat în 44 de partide, reușind să înscrie 6 goluri.
Clubul nostru îi urează „Bun venit!”și îi dorește cât mai multe succese în tricoul FC Voluntari!”, a transmis FC Voluntari pe Facebook.

Încep să i se îndeplinească dorințele lui Liviu Ciobotariu

După înfrângerea de pe teren propriu cu FC Botoțani, Liviu Ciobotariu a spus că mai are nevoie de jucători, în special în compartimentul ofensiv, pentru a se crea concurență pe posturi.

Pe noi ne-ar ajuta foarte mult dacă l-am legitima pe Nemec, este un jucător cu mare experiență. Nu știu exact situația lui. Sper să avem un răspuns cât mai curând. În momentul de față încă mai avem nevoie de jucători. Mai avem nevoie de concurență pe posturi.

Ușor, ușor o să ne punem pe picioare. Știu că suntem supărați, toată lumea e supărată, dar le cer răbdare. Vom arăta mult mai bine dacă va semna Nemec. Va reveni și Ion Gheorghe de la echipa națională. Vom juca ceea ce ar trebui să jucăm”, spunea antrenorul lui FC Voluntari după acel meci.