FCSB a ajuns la 7 victorii consecutive în Liga 1, iar Florin Tănase avertizează rivalele: „Încă nu suntem 100%”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 04.11.2021, 23:23
FCSB a ajuns la 7 victorii consecutive în Liga 1, iar Florin Tănase avertizează rivalele: „Încă nu suntem 100%”

FCSB a învins Farul Constanța în deplasare cu scorul de 1-0, grație autogolului „reușit” de Constantin Grameni în minutul 13. Astfel, echipa roș-albastră a ajuns la 7 victorii consecutive în Liga 1 și a revenit pe locul 2, la 6 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Florin Tănase anunță că FCSB nu este încă la capacitate maximă

Căpitanul Florin Tănase s-a arătat foarte mulțumit de această serie a echipei sale, cu toate că a explicat că el și coechipierii săi nu s-au recuperat complet după pauza forțată de cazurile de Covid-19 din cadrul lotului.

Suntem fericiți că ne continuăm seria victoriilor. Era foarte important să ne apropiem de lider. Am câștigat trei puncte mari aici, la Ovidiu, unde greu se câștigă punct. Mă așteptam să fie un meci foarte greu, tot timpul când am jucat contra lor, cu domnul Hagi antrenor, a trebuit să alergăm foarte mult, să compensăm prin dăruire. Am avut două șuturi pe poartă, dar am avut câteva situații foarte mari. Au fost pe lângă, milimetric.

Am trecut printr-o perioadă foarte grea, încă nu suntem reveniți 100%. Dar ușor, ușor, cu meciuri, numai așa poți să-ți recapeți forma. Lucrăm foarte bine la antrenament, ne bucurăm că avem această serie. Sperăm să ne apropiem mai mult”, a declarat Florin Tănase la finalul meciului de la Ovidiu.

Probleme majore pentru Andrei Cordea după infectarea cu Covid-19

De asemenea, părerea lui Florin Tănase este împărtășită și de coechipierul său Andrei Cordea. El a simțit pe propria piele ce înseamnă infectarea cu Covid-19 și a explicat că încă nu s-a recuperat 100% după acel moment.

Mai mult, Cordea a dezvăluit chiar că s-a confruntat cu probleme majore la revenirea la antrenamentele echipei, dar este convins că va scăpa de acestea în curând.

La început nu mi-a venit să cred că am COVID și chiar a doua zi m-am simțit foarte rău. Am avut toate simptomele posibile și sper ca nimeni să nu treacă prin ce am trecut eu. Alți colegi nu s-au simțit cum m-am simțit eu. Cred că e o problemă la plămâni, pentru că, după câteva minute (n.r. la antrenament), am început deja să mă sufoc, dar îmi voi reveni sută la sută după pauza competițională”, a spus și Andrei Cordea.

Edi Iordănescu jubilează după victoria cu Farul: „Victorie de necontestat”. Care este secretul succesului și mesajul transmis lui Mirel Rădoi