FCSB a încercat să-l aducă pe fotbalistul care a impresionat în acest sezon de Liga 1. Dică, dezvăluiri despre Thiam: „E adevărat”

Cosmin Olteanu 25.05.2023, 18:57
FCSB a încercat să-l aducă pe fotbalistul care a impresionat în acest sezon de Liga 1. Dică, dezvăluiri despre Thiam: „E adevărat”

Nicolae Dică a recunoscut faptul că a încercat să-l aducă, la FCSB, pe fotbalistul care a impresionat în acest sezon de Liga 1.

FCSB a pierdut din nou titlul de campioană, la „mustață”, după ce, în penultima etapă din Superliga, a fost învinsă de Farul, 2-3.

FCSB a încercat să-l aducă pe fotbalistul care a impresionat în acest sezon de Liga 1

Nicolae Dică, care le-a antrenat, în acest sezon, pe FCSB și CS Mioveni, susține că a încercat să-l aducă, la formația patronată de Gigi Becali, pe Mamadou Thiam înainte să ajungă la U Cluj, însă această mutare nu a fost perfectată.

„Am vrut să-l aduc pe Thiam la Steaua (n.r. FCSB), înainte de a ajunge la U Cluj, da”, a declarat Nicolae Dică, pentru Orange Sport.

Mamadou Thiam (28 de ani) a avut un sezon foarte bun la U Cluj, reușind să dea 11 goluri și o pasă decisivă în 33 de meciuri bifate.

Atacantul senegalez a fost transferat de U Cluj, în toamna anului trecut, liber de contract, de la KV Oostende.

Andrea Compagno, pe cale să plece de la FCSB

Gigi Becali a anunțat că există posibilitatea de a renunța la Andrea Compagno, deoarece ar fi primit o ofertă de 2.5 milioane de euro pentru acesta. Omul de afaceri a mai spus că, în cazul în care Compagno va pleca, va transfera doi atacanți la FCSB.

„Avem ofertă pentru Compagno, să vedem dacă ne înțelegem. Dacă pleacă el, vin doi atacanți, dacă rămâne, vine numai unul. Am ofertă de 2.5 milioane de euro pentru el.

(n.r. Răchită a zis că nu se poate vinde Compagno) Mă interesează pe mine ce zice Răchită? Comentez eu de el? Răchită bate câmpii, treaba lui. O să-l întreb pe elefant ce zice șoricelul?”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

În ultima etapă din play-off, FCSB o va întâlni, acasă, pe Rapid. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit, în format live, pe playsport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe