FCSB ar fi la un pas de primul transfer al verii. De unde vine fundașul pentru care Becali și-ar fi dat deja acordul

Iosif Pintilie 04.06.2023, 00:34
FCSB ar fi la un pas de primul transfer al verii. De unde vine fundașul pentru care Becali și-ar fi dat deja acordul

FCSB este aproape de primul transfer al acestei veri. Becali se ține de promisiunea făcută suporterilor, că va face transferuri tari pentru a aduce titlul în București. Campania de transferuri poate începe cu un finlandez.

Becali s-a înțeles cu primul fotbalist ce va fi adus vara asta

Robert Ivanov, fundașul central de 1.97 metri pe care Becali îl aduce din Polonia va fi plătit ca un ”rege” de FCSB. Becali și Ivanov au ajuns la un acord pe un contract de 360.000 de euro anual, adică 30.000 de euro lunar.

Publicația poloneză Transfery a anunțat că fundașul central cu 20 de selecții în echipa națională urmează să parafeze contractul cu vicecampioana României. El are și oferte din Zweite Bundesliga, dar e greu de crezut că va ajunge acolo.

„Despre Robert Ivanov s-a scris că ar putea rămâne în Ekstraklasa, la Lech Poznan sau Legia Varșovia, însă cel mai probabil va merge la FCSB. Totuși, recent au apărut informații potrivit cărora Ivanov ar avea ofertă și din liga a doua a Germaniei”, relatează polonezii.

El urmează să se alăture astfel celorlalți doi fundași centrali din lotul lui FCSB, Joyksim Dawa și Denis Haruț.

La Warta Poznan, echipa de care se va despărți în vară, a ajuns în 2020, când a fost cumpărat de la FC Honka. A jucat 87 de meciuri pentru polonezi, aceasta fiind singura experiență din afara Finlandei. În țara natală a prins minute pentru Honka, 146 de meciuri și 18 goluri, Viikingit, 19 meciuri și trei goluri și Myllypuro, șase meciuri și un gol.

El are 20 de selecții pentru naționala Finlandei, pentru care a debutat în 2019. A fost integralist în dubla naționalei din martie cu Danemarca și Irlanda de Nord. De asemenea, anul trecut el a fost integralist în ambele meciuri cu naționala noastră din Nations League.

Urmăriți Playsport.ro și pe