FCSB bate CFR și e lider autoritar în Superligă! Dinamo este ”lanterna roșie”! Rapid poate urca pe podium astăzi! Analizăm etapa, la PlaySport LIVE!

Sorin Chiriac 07.08.2023, 14:28
FCSB bate CFR și e lider autoritar în Superligă! Dinamo este ”lanterna roșie”! Rapid poate urca pe podium astăzi! Analizăm etapa, la PlaySport LIVE!
 • FCSB a revenit cu victorie după opt ani în Ghencea, 1-0, în fața lui CFR Cluj!
 • Dinamo are un singur punct după primele patru etape și este pe ultimul loc în clasamentul Superligii
 • Dacă bate diseară pe FC Voluntari, Rapid poate urca pe podium
 • Iată subiectele pe care vi le propunem astăzi, la PlaySport LIVE! Moderatorul emisiunii, jurnalistul Sorin Chiriac, alături de fostul fotbalist, Dacian Varga, și împreună cu voi, suporterii, vor analiza evenimentele zilei! Analizăm etapa a patra din Superligă și viitoarte adversare ale echipelor românești în Europa! Nu rata Playsport LIVE, azi, de la 18:00!!!

   

  FCSB începe în forță sezonul: 4 din 4!

  FCSB s-a impus în derby-ul rundei a patra din Superligă, scor 1-0, în faţa CFR-ului. Unicul gol al întălnirii găzduite de arena din Ghencea a purtat semnătura atacantului italian Andrea Compagno. Vârful din Cizmă a marcat în minutul 67, în urma unei lovituri de pedeapsă.

  Deşi roş-albaştrii au început în forţă meciul şi şi-au creat două oportunităţi bune de a marca prin Florinel Coman, cea mai mare ocazie a primei părţi le-a aparţinut clujenilor. După un şut respins în lateral de Târnovanu, Bîrligea a şutat din doar câţiva metri în bară.

  După reuşita lui Compagno, CFR a părut debusolată şi nu a mai contat în ofensivă. Trupa lui Elias Charalambous a fost stăpână pe ea însăşi şi are punctaj maxim după patru etape.

  FCSB a bătut recordul de asistență din Ghencea

  FCSB a bătut recordul de audiență la meciul cu CFR Cluj de pe Ghencea. Au fost prezenți 28 519 de fani prezenți în tribune la revenirea echipei lui Becali pe stadionul unde a cunoscut cele mai mari perfomanțe.

  Cu mult peste numărul spectatiorilor prezenți la meciul CSA Steaua – Dinamo din Liga 2. Au fost prezenți fani din toată Românie și din Europa la primul meci pe stadionul Ghencea pentru FCSB. A fost și primul meci sold-out de când a fost inaugurat arena deținută de Armată.

  Comentăm alături de voi, la Playsport LIVE!

  Moderatorul emisiunii Playsport LIVE, Sorin Chiriac, vă așteaptă în DIRECT, alături de fostul fotbalist, Dacian Varga, și împreună cu voi, suporterii, vor analiza evenimentele zilei! Analizăm etapa a patra din Superligă și viitoarte adversare ale echipelor românești în cupele europene! Nu rata Playsport LIVE, azi, de la 18:00!!!

  Playsport LIVE este o emisiune online, programată în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.

Urmăriți Playsport.ro și pe