FCSB – CFR Cluj “se va juca în Ghencea”. Gigi Becali a făcut marele anunț despre derby-ul din ultima etapă a play-off-ului

Octavian Vasilescu 19.04.2022, 13:42
FCSB – CFR Cluj “se va juca în Ghencea”. Gigi Becali a făcut marele anunț despre derby-ul din ultima etapă a play-off-ului

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali (63 de ani), a anunțat că meciul din ultima etapă, contra CFR-ului, s-ar putea disputa în Ghencea.

Gigi Becali vrea să vadă din nou echipa sa evoluând pe Stadionul Steaua, în ciuda proceselor care există între FCSB și Clubul Armatei Steaua.

Gigi Becali vrea ca meciul FCSB – CFR Cluj să se joace în Ghencea

Becali spune că va face tot ce îi stă în putință pentru ca meciul FCSB – CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului să se dispute pe Stadionul Steaua:

Direct pe Ghencea o să jucăm! Ce, e stadionul lor? Crezi că fac ei ce vor? Facem plângeri peste tot: DNA, procuratură, mergem peste tot unde e nevoie, chiar și la președinte, pentru a juca acolo, dacă nu ne dau voie.

Arcul de Triumf nu este deocamdată o soluție pentru noi, are prea puține locuri”, a spus Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Arena Națională va fi închisă în perioada în care ar trebui să aibă loc meciul FCSB – CFR Cluj. Stadionul va găzdui un festival de muzică în perioada 3-5 iunie, iar organizatorii preiau stadionul mai devreme.

Partida FCSB – CFR Cluj va avea loc în weekend-ul 21-22 mai. CSA Steaua decide cine poate închiria noul stadion.

FCSB s-a apropiat la două puncte de CFR Cluj

FCSB s-a apropiat la două puncte de liderul CFR Cluj după victoria din Gruia, scor 1-0. Până la meciul retur vor mai avea loc alte patru etape din play-off. În caz de egalitate de puncte, CFR Cluj va câștiga titlul.

Octavian Popescu a înscris unicul gol al din Gruia, în minutul 74, ajutat de o deviere a lui Daniel Graovac.

CFR Cluj a jucat o repriză în inferioritate numerică. Fundașul Mateo Susic a fost eliminat direct în minutul 43, după un fault grosolan asupra lui Darius Olaru.

CFR Cluj – FCSB 0-1. Clasament play-off

În runda următoare, CFR Cluj va înfrunta FC Voluntari, în deplasare. FCSB va da piept cu Farul Constanța, în deplasare.

  1. CFR Cluj – 45 pct.
  2. FCSB – 43 pct.
  3. Universitatea Craiova – 39 pct.
  4. FC Voluntari – 30 pct.
  5. Farul Constanța – 28 pct.
  6. FC Argeș – 27 pct.