FCSB continuă să vândă extraordinar. Biletele pentru meciul cu Viking se cumpără ca „pâinea caldă”

Robert Zanfir / 16.08.2022, 22:48
FCSB continuă să vândă extraordinar. Biletele pentru meciul cu Viking se cumpără ca „pâinea caldă”

Mihai Stoica (57 de ani) a anunțat că FCSB ia în calcul blocarea vânzării online a biletelor pentru meciul cu Viking, din playoff-ul Conference League. Ritmul în care tichetele sunt comercializate ar putea face ca acestea să nu mai ajungă și la casele de bilete, astfel încât o anumită categorie de suporteri ar putea fi nedreptățită.

Gigi Becali se pregătește pentru un nou episod din serialul „Motive pentru care FCBS este Steaua”. Fanii au luat cu asalt site-ul care comercializează biletele de acces la meciul cu Viking. Partida este programată joi, de la 21:30. Doar 30 de mii de suporteri ai roș-albaștrilor vor putea fi pe stadion, după sancțiunea decisă de UEFA.

Vânzare record a biletelor de la FCSB – Viking

FCSB este la un pas de revenirea în grupele unei competiții europene. Entuziasmul manifestat de fani în victoria cu Dunajska Streda a fost la un pas de a aduce un mare dezavantaj echipei. UEFA nu a trecut cu vederea evenimentele din tribune și a sancționat clubul cu închiderea ambelor peluze.

Decizia a provocat un efect de frenezie în rândul fanilor, care s-au grăbit să achiziționeze tichete de acces pentru meciul de joi. Mihai Stoica a dezvăluit că s-au ocupat 15 mii de locuri la doar o oră de la startul vânzării.

„Aveam 15.100 de bilete vândute. Am zis în glumă că poate nu mai ajung bilete la case, dar gluma a devenit serioasă. Probabil o să scoatem ceva și la case, închidem vânzările online.

Sunt oameni care nu au acces, sunt pensionari care poate vor să vină cu nepoții la meci și nu e în regulă să facem asta. În orimele 31 de minute au fost 6.000 de bilete vândute.

Interes mai mare, viteză mai mare de achiziție decât la meciul cu Chelsea”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Prețul biletelor la meciul FCSB – Viking, din play-off-ul Conference League

VIP 1 – 150 LEI
VIP 2 – 100 LEI
VIP 3 – 75 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 – 50 LEI
TRIBUNELE 1 ȘI 2 – INELELE 2 ȘI 3 – 30 LEI

Biletele online pot fi achiziționate pe site-ul www.bilete-fcsb.ro. Tichetele de acces vor putea fi achiziționate și de la casele Arenei Naționale.

MIERCURI – 11:00 – 19:00 (Bulevardul Basarabia)
JOI – 11:00 – 21:30 (Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu, Bulevardul Pierre de Coubertin)

FCSB – Viking este programat joi, de la 21:30, și va putea fi urmărit pe Playsport.

Lasă, că e bine. Astea sunt măsuri care sunt bune, zic eu. Ei trebuie să înțeleagă că nu mai merge așa și trebuie să înțeleagă că trebuie să fie ca la teatru
Gigi Becali, la ProTv