FCSB, cu „transferul iernii” la Sibiu. Veste excelentă primită de Deian Sorescu, înaintea meciului cu Hermannstadt

Robert Zanfir 20.01.2023, 22:15
FCSB, cu „transferul iernii” la Sibiu. Veste excelentă primită de Deian Sorescu, înaintea meciului cu Hermannstadt

Deian Sorescu (25 de ani) poate juca pentru FCSB în meciul de la Sibiu, cu Hermannstadt. Jucătorul împrumutat din Polonia, de la Rakow, a primit Certificatul Internațional de transfer și poate fi înregistrat în timp util. Hermannstadt – FCSB este programat duminică, 22 ianuarie, de la 20:45.

FCSB poate profita de avantajul de a juca după contracandidatele la titlu. Rapid a trecut la pas de Sepsi, iar Farul și CFR Cluj se întâlnesc sâmbătă seara. Echipa lui Gigi Becali va merge duminica pe terenul lui Hermannstadt și trebuie să țină strocul cu rivalele din clasament. Patronul roș-albaștrilor a promis că va mai face un transfer, dacă echipa își va câștiga primele două partide, la Sibiu și cu Farul.

FCSB, cu „transferul” iernii la Sibiu. Veste excelentă primită de Deian Sorescu

Mihai Pintilii a primit o veste excelentă înaintea revenirii în țară. Deian Sorescu va putea juca, după ce a primit Certificatul Internațional de transfer. Conform As.ro, fostul dinamovist nu și-a primit la timp „cartea verde” și s-a temut că nu va putea juca în prima etapă din 2023.

Împrumutat de FCSB de la Rakow, Deian Sorescu l-a costat 50 de mii de euro pe Gigi Becali. Afaceristul va trebuie să mai livreze 900 de mii de euro la vară, dacă va dori să îl păstreze pe bănățean.

Deian Sorescu a debutat pentru roș-albaștri imediat după transferul de la Rakow. A recunoscut că se gândește la națională, după eșecul cu Pogon, din cantonamentul din Turcia.

Hermannstadt – FCSB este programat duminică, 22 ianuarie, de la 20:45.

„Nu a fost grea decizia de a semna cu FCSB. Au fost mai grele momentele de dinainte, dar mă bucur că sunt la o echipă la care am posibilitatea să joc, să lupt pentru postul de titular și să rămân în vizorul echipei naționale. Ce a fost a fost. Așa e viața de fotbalist. Trebuie să te aștepți la orice, așa cum am pățit și eu, să schimb etajul, de la doi să mă duc la trei. A fost din scurt, am avut o ședință cu staff-ul din Polonia, iar după trei zile am luat decizia să vin la FCSB. Mi-au mai zis în glumă, dar cred că nimeni nu credea că voi veni după două zile.

Cel mai important e să joc. Asta e prioritar pentru mine, a fost și motivul plecării de la Rakow. Unde mă va folosi Mister, acolo voi încerca să dau sută la sută. Cel mai bine mă simt ca fundaș, pentru că vin cu fața spre joc, am jocul în față și am posibilitatea să iau o decizie mai repede. Nu sunt un jucător să am jocul în spate, dar unde mă va folosi Mister, acolo voi da sută la sută.

Am vorbit cu dânsul despre poziție, despre joc. Asta rămâne între mine și el. I-am spus că oriunde va decide să mă folosească, sunt pregătit și voi da sută la sută”, a declarat Deian Sorescu în Turcia.

I-am spus și vă spun și vouă că pe noi nu ne interesează trecutul lui de la Dinamo. El niciodată nu a înjurat Steaua ca alții. Ceea ce i s-a întâmplat acolo, când i-au dat jos tricoul este urât, dar pe noi nu ne interesează acest aspect. Pe noi ne interesează acum doar de perioada lui de la Steaua (n.r – FCSB). Din partea noastră, Sorescu are tot sprijinul. Îi urăm mult succes și îl așteptăm să treacă cât mai repede la treabă,
Gheorghe Mustață, pentru ProSport.

Urmăriți Playsport.ro și pe