FCSB e decimată de accidentări și CFR Cluj are prima șansă la titlu! Toni Petrea recunoaște: „Am mai pierdut 2 jucători, sunt favoriți la titlu”

Marian Cărăvan / 03.05.2021, 23:55
FCSB e decimată de accidentări și CFR Cluj are prima șansă la titlu! Toni Petrea recunoaște: „Am mai pierdut 2 jucători, sunt favoriți la titlu”

FCSB a remizat cu CFR Cluj, 1-1, la Giurgiu, în play-off-ul Ligii 1, ratând șansa de a reveni pe primul loc al clasamentului. La finalul meciului în urma căruia FCSB a mai pierdut doi jucători, antrenorul Toni Petrea recunoaște că formația din Gruia e favorită la titlu.

Toni Petrea: „FCSB nu merita să piardă”

FCSB are infirmiera plină pe final de campionat. Antrenorul Toni Petrea își face griji după ce a mai pierdut încă doi jucători după derby-ul cu CFR Cluj. La care se adaugă și căpitanul Florin Tănase, care a primit cartonașul galben și va fi suspendat pentru meciul cu FC Botoșani, de joi, 6 mai, de la ora 19:45. Deși o creditează pe CFR cu prima șansă la titlu, tehnicianul roș-albaștrilor  consideră că în această seară, la Giurgiu, echipa sa merita să obțină toate cele trei puncte.

Ce comentarii să mai fac. Un joc pe care meritam să îl câștigăm, după aspectul jocului și ce am arătat pe teren. Am luat un gol la ultima faza a meciului dintr-o lovitură liberă foarte ușor acordată. Ați văzut cum a sărit mingea, nu am avut ce să facem. Rezultatul nu e decisiv în economia clasamentului. Până la final se joacă, încercăm să scoatem maximum din restul meciurilor rămase. La fiecare joc trebuie să arătăm din ce în ce mai bine și să luăm mai multe puncte. Cred eu că în această seară rezultatul nu este echitabil”, a spus Toni Petrea.

Toni Petrea recunoaste: CFR e favorita la titlu
Toni Petrea recunoaste: CFR are prima sansa la titlu

FCSB e decimată de accidentări și CFR are prima șansă la titlu

După remiza de la Giurgiu, CFR a rămas pe prima poziție a clasamentului. Se menține astfel distanța de două puncte dintre CFR și FCSB. Roș-albaștrilor le va fi tot mai greu să se apropie de titlul mult-visat. Un titlu care nu a mai venit din 2015. Problema majoră cu care se confruntă acum staff-ul tehnic al celor de la FCSB este cea a accidentărilor. Care sunt tot mai dese la roș-albaștri. Alți doi jucători s-au „rupt” după derby-ul cu FCSB, iar misiunea lui Toni Petrea pare tot mai grea. Unul dintre ei este Miron, nevoită să părăsească terenul încă din primul repriză. A mai rezistat câteva minute după ce a călcat strâmb și și-a afectat glezna piciorului stâng, dar a fost schimbat ulterior cu Șut.

Din păcate, avem probleme cu jucătorii care nu sunt 100% refăcuți, au mai apărut astăzi doi accidentați, Tănase e suspendat. Vom vedea ce soluții găsim până la meciul de joi cu Botoșani. Trebuie să ne refacem și să ne organizăm cât mai bine.
Nu avem pe cine să transferăm acum, sper să mai recuperăm măcar un jucător. Rămâne de văzut. Am condus aproape tot sezonul regular, acum am întâmpinat ceva probleme din cauza accidentărilor. Dar chiar și așa, puteam să scoatem mult mai mult. Cred în continuare în lotul pe care îl am la dispoziție. CFR este favorită, are un plus, ei au și rezultatul meciului direct. E un egal care îi avantajează, noi trebuie să mergem să câștigăm. Vom vedea, mai sunt meciuri, pot și ei să se încurce”, a mai spus Toni Petrea, după meciul cu CFR.

În timp ce Toni Petrea își face griji în privința accidentărilor, Gigi Becali a pus tunurile pe Olimpiu Moruțan după evoluția din derby-ul cu CFR Cluj.

FCSB joacă joi, 6 mai, de la ora 19:45, în deplasare cu FC Botoșani.