FCSB, ignore pentru Burleanu. Președintele Argăseală nu a fost la Comitetul Executiv

George Drafta 25.04.2023, 16:39
FCSB, ignore pentru Burleanu. Președintele Argăseală nu a fost la Comitetul Executiv

După ce Gigi Becali s-a arătat revoltat de arbitrajul lui Horaţiu Feşnic din meciul împotriva Rapidului, a venit şi prima formă de protest din partea conducerii roş-albastre.

Ea fusese anunţată de finanţatorul celor de la FCSB chiar în conferinţa de presă de luni. În care şi-a anunţat retragerea din fotbal. Reprezentant al Superligii în Comitetul Executiv, Valeriu Argăseală nu s-a prezentat la şedinţa Comitetului Executiv care a avut loc marţi.

Latifundiarul din Pipera consideră că Răzvan Burleanu este responsabil pentru situaţia în care se află arbitrajul românesc. Şi susţine că i-a trimis nişte mesaje chiar după partida pierdută în Giuleşti. În care se arăta nemulţumit de prestaţia brigăzii care a oficiat jocul de duminică seară.

La fel cum se întâmplă şi cu alte cluburi de primă ligă după prestaţiile unor fluieraşi. Iar în semn de protest pentru că lucrurile nu se îndreaptă preşedintele vicecampioanei a lipsit de la întrunirea organismului de conducere al FRF.

Dezlănţuit după ce echipa sa a fost „executată”

Horaţiu Feşnic şi brigada sa l-au enervat peste măsură pe patronul roş-albaştrilor care anunţase încă de luni forma de protest la care va apela vicecampioanei României.

Feşnic a fost acuzat că a dezavantajat-o pe FCSB şi cu alte ocazii
Feşnic a fost acuzat că a dezavantajat-o pe FCSB şi cu alte ocazii

„Vali Argăseală nu va mai participa la niciun Comitet Executiv de Fotbal Hoție. Va scrie o hârtie, că «Nu mai particip la un Comitet Executiv în care se ridică mâna și votează tot ce spune Burleanu.  Nu am ce să caut într-o asociație de 7 membri, care sunt niște sclavi». Vali Argăseală nu mai merge niciodată, la niciun Comitet Executiv!”, era categoric omul de afaceri.

Reacţia dură şi din partea lui Meme

Managerul general al celor de la FCSB a avut şi el o ieşire extrem de dură la adresa celor care consideră că au anulat şansele echipei sale de a mai spera la titlu.

Mihai Stoica a acuzat o conspiraţie menită să o îndepărteze pe FCSB de un titlu aşteptat de 8 ani
Mihai Stoica a acuzat o conspiraţie menită să o îndepărteze pe FCSB de un titlu aşteptat de 8 ani

„Eu cred că dă foarte bine pentru imaginea FRF ca un club condus în stilul în care conduce Gigi Becali FCSB să nu câștige campionatul. Eventual, chiar să nu participe în cupele europene.

Pentru că ba n-am avut antrenor cu licență Pro, ba antrenorul cu licență Pro a fost pus acolo doar ca să fie pus, ba acum a fost adus antrenor cu licență Pro din altă țară. Atunci, e foarte simplu de propagat ideea asta de la un nivel înspre bază, poate corpul arbitrilor. Altfel nu-mi explic”, a fost poziţia oficialului la Orange Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe