FCSB își inaugurează oficial noul echipament în amicalul cu Oțelul Galați. În ce culoare se vor îmbrăca jucătorii lui Petrea în Moldova

Gabriel-Alexandru Ioniță 09.07.2022, 15:32

FCSB joacă sâmbătă de la ora 20:00 în deplasare cu Oțelul Galați ultimul meci amical înainte de startul noului sezon de Superligă. Cu această ocazia, jucătorii vicecampioanei României se vor îmbrăca pentru prima dată într-o partidă în noile echipamente, pe care le-au prezentat cu fast în urmă cu câteva zile. După cum a anunțat Mihai Stoica la acea conferință de presă, fotbaliștii lui Toni Petrea vor purta al treilea rând de echipament la acest meci, cel negru complet.

FCSB, haine noi pentru primul titlu în România din 2015 încoace

Primele două rânduri de echipamente furnizate de cei de la Nike pentru acest sezon sunt roșu, respectiv albastru complet. De asemenea, în premieră, FCSB va purta și însemnele Peluzei Nord, cea care susține această echipă și o consideră drept continuatoarea Stelei. Emblema galeriei va fi așezată în partea dreaptă jos a tricourilor. Totodată, pe spatele tricourilor de joc va fi scris sloganul adoptat de FCSB de mai mulți ani, „Trup și suflet pentru culori”.

Mihai Stoica este de părere că meciul amical contra Oțelului Galați este prilejul perfect pentru ca FCSB să arate că ea este de fapt „adevărata Steaua”. Managerul general al vicecampioanei consideră că reacția pe care o au fanii la meciurile din deplasare ale acestei echipe reprezintă dovada clară în acest sens.

Mihai Stoica, acid la adresa rivalilor de la CSA înaintea meciului de la Galați

Spre deosebire de unii care nu strâng două, trei mii de spectatori la meciurile de acasă, noi umplem stadioanele și la meciurile amicale care au intrare (n.r. – la care se vând bilete). Am umplut stadionul la Chișinău, o să-l umplem și la Galați (n.r. în amicalul de sâmbătă seara).

Unde e Steaua sunt și suporterii! Toată lumea se uită la noi. Eu știu de pe acum ce audiențe vor fi la Supercupă și ce audiențe vor fi la meciul nostru. Știu încă de acum cum vor fi.

Vom avea sigla Peluzei Nord. Este gestul nostru prin care le mulţumim suporterilor pentru tot sprijinul. Doar cu ajutorul lor am putut să ne luptăm cu bugetul uriaş al CFR-ului”, a spus Mihai Stoica la conferința de presă în cadrul căreia au fost prezentate oficial noile echipamente de joc.

Ca în fiecare an, obiectivul FCSB-ului în sezonul care stă să înceapă este reprezentat de câștigarea titlului. În stagiunea precedentă, roș-albaștrii au fost extrem de aproape de a-i împlini în sfârșit lui Gigi Becali acest vis, dar egalul cu FC Voluntari din penultima etapă le-a fost fatal.

Becali anunță două mega transferuri. Florinel Coman și Florin Tănase, vânduți de FCSB pentru 7-8 milioane de euro