FCSB își începe asaltul pentru titlul mult așteptat. Amicale extrem de tari în cantonamentul din Antalya

Gabriel-Alexandru Ioniță 04.01.2023, 18:20
FCSB își începe asaltul pentru titlul mult așteptat. Amicale extrem de tari în cantonamentul din Antalya

FCSB se află la 7 puncte în spatele liderului Farul Constanța după prima parte a campionatului și speră la câștigarea primului titlu după 8 ani de așteptare. Astfel, oficialii echipei roș-albastre vor ca jucătorii pregătiți de Mihai Pintilii și Leo Strizu să aibă parte de adversari cât mai competitivi în stagiul de pregătire pe care îl vor efectua în Antalya în această pauză competițională.

FCSB, amical „de lux” cu liderul din Polonia

În acest sens, ei au aranjat meciuri amicale cu două dintre cele mai bune echipe poloneze ale momentului. Este vorba despre Pogon Szczecin, în prezent locul 4 în Ekstraklasa, respectiv liderul la zi al campionatului polonez, Rakow Czestochowa, echipa la care evoluează românii Bogdan Racovițan și Deian Sorescu, fostul căpitan al celor de la Dinamo.

Jucătorii FCSB-ului vor reveni din vacanță joi, 5 ianuarie, atunci când vor efectua vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă. Ulterior, în aceeași zi, ei vor efectua o ședință de pregătire la baza de la Berceni.

Pe data de 8 ianuarie, jucătorii vicecampioanei României vor decola spre Antalya. Ei vor fi cazați în Belek și se vor antrena pe terenurile complexului Regnum Carya. După ce vor juca amicalele cu Pogon Szczecin și Rakow Czestochowa, pe 20 ianuarie, roș-albaștrii vor reveni în România și se vor pregăti pentru meciul din deplasare cu Hermannstadt, primul oficial din acest an. El se va disputa pe data de 22 ianuarie, de la ora 20:45. Toate aceste informații au fost transmise de cei de la FCSB prin intermediul rețelelor de socializare.

Anunțul făcut de vicecampioana României

Jucătorii noștri vor reveni din vacanța de iarnă joi, 5 ianuarie, când vor efectua, în prima parte a zilei, vizita medicală (Institutul Național de Medicină Sportivă), urmând ca, după-amiază, să participe la primul antrenament din 2023.

Pe 8 ianuarie este programată deplasarea în Antalya, unde lotul FCSB se va pregăti pe terenurile Regnum Carya, din Belek, până pe 20 ianuarie, când este programată revenirea în România.

FCSB va disputa două partide amicale în stagiul de pregătire din Turcia, împotriva polonezilor de la Pogoń Szczecin (locul 4 în campionat) și Raków Częstochowa (liderul campionatului).

Programul celor două partide, care vor fi transmise în direct pe canalul de YouTube FCSBTV, este următorul:
15 ianuarie – 17:00 (16:00 ora României) – FCSB – Pogon Szczecin – Gloria Sports Arena, Belek
16 ianuarie – 17:00 (16:00 ora României) – FCSB – Rakow Czestochowa – Regnum Carya Football, Belek

Prima partidă oficială din 2023 este programată pe 22 ianuarie (20:45), la Sibiu, împotriva celor de la AFC Hermannstadt”, a informat clubul patronat de Gigi Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe