FCSB l-a contactat pe Dragoș Iancu. ”M-a sunat MM Stoica”

Alex Vartolomei 26.09.2023, 22:18
FCSB l-a contactat pe Dragoș Iancu. ”M-a sunat MM Stoica”

Dragoș Iancu (20 de ani), fotbalistul sibian care a suferit o fractură deschisă de peroneu duminică, la meciul dintre Petrolul și Hermannstadt, scor 0-0, va efectua recuperarea alături de Ovidiu Kurti, kinetoterapeutul lui FCSB.

Informația a fost dezvăluită de către Dani Coman (44 de ani), președintele celor de la FC Hermannstadt, care a oferit și ultimele informații despre starea mijlocașului de 20 de ani, aflat în continuare în spital după intervenția suferită luni.

Mihai Stoica (58 de ani), manager-ul general al FCSB-ului a fost cel care a înaintat propunerea, conform spuselor lui Dani Coman.

Dragoș Iancu, mijlocașul Sibiului, a suferit o fractură deschisă de peroneu, după ce piciorul i-a rămas prins în gazon în momentul intervenției lui Valentin Țicu. Iancu a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Ploiești, apoi a ajuns la spitalul „Monza” din București.

„Dragoș e încă în spital. Mâine sau poimâine îi vor da drumul. (…) E foarte pozitiv, am vorbit cu el și azi (n.r. – marți), se simte bine, o să își revină, sunt convins. Operația a fost foarte bine făcută, a decurs normal, nu au fost alte probleme față de ce mi-a spus doctorul inițial, a fost totul OK. De asta și spun că sunt convins că se va face bine și, în ianuarie, va reveni alături de echipă. Da, am stabilit unde va face recuperarea. O va face la Ovidiu Kurti, de la FCSB. M-a sunat MM Stoica (…) M-au sunat cei de la FCSB, și de la CFR m-au sunat să vină să facă recuperarea”, a spus Dani Coman, potrivit Iamsport.ro.

George Merloi (23 de ani), fotbalistul de la FC Voluntari, a trecut și el printr-o accidentare gravă, în urmă cu câteva săptămâni, și efectuează recuperarea tot împreună cu Ovidiu Kurti.

Valentin Țicu, fundașul Petrolului, l-a vizitat pe Dragoș Iancu la spital pentru a-și cere scuze în fața fotbalistului de la FC Hermannstadt.

„Suntem profesioniști amândoi, ne știm din circuitul echipelor naționale și nu mi-am imaginat vreodată că voi ajunge într-o astfel de situație sau că îi voi provoca unui coleg o astfel de accidentare! Nu am avut nicio intenție, totul s-a întâmplat rapid, în tensiunea partidei, dar mă simt vinovat și îmi asum total cele întâmplate. Voi fi alături de el și, dacă îmi va permite, îl voi ajuta să treacă peste acest eveniment și să revină cât mai repede pe teren. Încă o dată le cer scuze lui Dragoș, familiei lui, dar și cluburilor Hermannstadt și Petrolul”, a mărturisit Valentin pentru site-ul oficial al ploieștenilor.

Urmăriți Playsport.ro și pe