FCSB nu a pierdut titlul în meciul cu FC Voluntari! “E nevoie de o analiză Nu ai voie să faci asta!” Unde greșește an de an echipa lui Gigi Becali

Octavian Vasilescu 19.05.2022, 11:30
FCSB nu a pierdut titlul în meciul cu FC Voluntari! “E nevoie de o analiză Nu ai voie să faci asta!” Unde greșește an de an echipa lui Gigi Becali

CFR Cluj a câștigat al cincilea titlu consecutiv în Liga 1, iar FCSB va termina pe locul 2, la fel cum s-a întâmplat și în anii precedenți.

Lupta pentru titlu s-a terminat după ce FCSB a remizat cu FC Voluntari, scor 2-2. CFR Cluj a profitat și a învins Universitatea Craiova, scor 2-1, devenind astfel campioana României.

Ioan Andone (62 de ani) este de părere că FCSB nu a pierdut titlul în meciul cu Voluntari. Fostul antrenor de la Dinamo, CFR Cluj și Rapid spune că vicecampioana României a comis mai multe greșeli de-a lungul campionatului. De asemenea, Andone este de părere că Gigi Becali trebuie să transfere câțiva fundași centrali de valoare. Miron și Cristea nu îl impresionează pe Andone.

Ioan Andone, mesaj pentru FCSB: „Trebuie să facă o analiză”

FCSB greșește cum a făcut-o în ultimii ani. Nu are un cuplu de fundași centrali bun. Au improvizat acolo pe partea dreapta, ba Crețu, ba Popescu.

La portar la fel, au oscilat cu Vlad. Nu se poate să iei gol cu Voluntari din degajare de portar. Sunt multe lucruri, amănunte, detalii. CFR le-a dat șansă să se apropie că au pierdut pe final meciurile alea. În sezonul regulat, ați văzut ce distanță era.

O echipă care pierde de 7 ani trebuie să facă o analiză. Cum au luat ăia, care sunt argumentele? A, Miron e bun de rezervă, Cristea e bun de rezervă, sau măcar să aducă alții care să facă o concurență.

A fost o greșeală că nu l-au folosit pe Vinicius, care era perfect pentru Nemec. Trebuia să câștigi meciul ăla ca să joci contra CFR-ului cu titlul pe masă. Te duci, dai golul 3 și închizi meciul. Cred că Voluntari mai avea 3 sau 4 titulari”, a spus Ioan Andone, pentru Digi Sport.

CFR Cluj, performanță remarcabilă în Liga 1

Trofeul de campioană cucerit acum de CFR Cluj înseamnă titlul cu numărul 5, consecutive, dintr-o serie incredibilă pe care ardelenii au început-o în 2018.

6 Chinezul Timișoara (1922-1927), Steaua București (1993-1998)

5 CFR Cluj (2018-2022), Steaua București (1985-1989)

4 Dinamo București (1962-65)

În acest sezon, Steaua Roșie Belgrad din Serbia și Dinamo Zagreb din Croația sunt la performanța CFR-ului din Cluj. În schimb, cluburi uriașe care controlează financiar și sportiv elita națională, precum PSG, nu se pot mândri cu o serie de 5 titluri consecutive în ultima jumătate de deceniu!

Urmăriți Playsport.ro și pe