FCSB nu se mai oprește. MM Stoica mai vrea cel puțin un transfer la echipă. Care este ținta managerului

Bordei Radu / 06.08.2022, 10:34
FCSB nu se mai oprește. MM Stoica mai vrea cel puțin un transfer la echipă. Care este ținta managerului

MM Stoica le dă o veste proastă rivalilor din Superliga. FCSB nu se va opri prea curând din transferat. Asta după ce Gigi Becali a adus 5 jucători în ultimele zile. Cu toate acestea, vicecampionii par să mai aibă câteva ținte pe listă. Managerul echipei a anunțat pe ce post mai este nevoie de întăriri.

MM Stoica anunță noi transferuri la FCSB. „Încă nu am renunțat”

Ziua de ieri a adus transferurile lui Eduard Radaslavescu, Radu Boboc și Marco Dulca. Înainte veniseră deja David Miculescu și Bogdan Rusu. Deși ultimul este un atacant de careu, vicecampionii nu ar spune nu unui alt fotbalist pe acest post. Mai ales că FCSB a renunțat la serviciile lui Ivan Mamut. Managerul vicecampionilor este mulțumit de achizițiile efectuate, dar ar mai dori un atacant.

„Dacă Tavi va juca stânga, oricând Miculescu sau Olaru pot suplini poziția de nr 10… suntem chiar echilibrați. Încă n-am renunțat la un alt nr 9”, a scris MM Stoica, într-un comentariu, pe Facebook.

Cu toate acestea, Gigi Becali ar avea alte idei. Finanțatorul echipei visează la fotbalistul unei alte rivale din Liga 1.

Gigi Becali a dezvăluit care este jucătorul la care visează. Juan Bauza este ținta finanțatorului FCSB