FCSB putea să dea o mega lovitură! Jucătorul titular în Real – Union Berlin a fost la un pas de echipa lui Becali: “Transferul era făcut”

Ioan Valentin Oprea 21.09.2023, 09:12
FCSB putea să dea o mega lovitură! Jucătorul titular în Real – Union Berlin a fost la un pas de echipa lui Becali: “Transferul era făcut”

Titular în meciul Real Madrid – Union Berlin din grupele Champions League, mijlocaşul nemţilor, Aissa Laidouni, a fost aproape de a bate palma FCSB.

Meme Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al vicecampioanei României, afirmă că Laidouni s-a aflat, în 2019, pe lista roş-albaştrilor. Legitimat atunci la FC Voluntari, fotbalistul originar din Tunisia a fost dorit cu insistenţă de patronul Gigi Becali, dar cele două părţi nu s-au înţeles la negocieri.

Meme Stoica spune, acum, că FCSB ajunsese la un acord cu gruparea ilfoveană, dar mutarea a căzut după ce oficialii roş-albaştri au aflat pretenţiile salariale mari ale jucătorului de pe continentul african.

Mutarea lui Laidouni de la Voluntari la noi era făcută, dar el a cerut un salariu exagerat. S-au cerut atunci niște sume fabuloase”, a declarat Meme Stoica, la Orange Sport, fără a intra în detalii.

Laidouni a sosit în România în 2018, după ce a fost remarcat de actualul director sportiv de la Dinamo Bucureşti, Gabi Glăvan, în Liga a III-a din Franţa. Titular incontestabil la Voluntari, acesta a părăsit micuţa formaţie din Ilfov în 2020, cu destinaţia Budapesta.

Ferencvaros a plătit atunci 600.000 de euro pentru Laidouni, iar maghiarii au făcut apoi un profit frumos din cedarea acestuia la Union Berlin. 2,6 milioane de euro a costat transferul fotbalistului în vârstă de 26 de ani de la Ferencvaros în Bundesliga.

6 din 6. A fost titular în toate partidele nemţilor din acest sezon

Laidouni a fost titular în toate partidele disputate de Union pe parcursul acestui sezon. Acesta a evoluat atât în campionat, cât şi în Cupă, iar aseară a fost inclus în garnitura de start în deplasarea de pe „Santiago Bernabeu”.

Laidouni a petrecut 65 de minute pe teren în confruntarea cu „galacticii” şi a văzut de pe bancă golul marcat de englezul Jude Bellingham în minutul patru al prelungirilor.

Cu şase apariţii pe gazon în acest start de an competiţional, Laidouni are cifre pozitive la Union Berlin. Acesta şi-a trecut deja în cont trei assist-uri în şase partide şi este apreciat de fanii nemţi pentru clarviziunea pe care o oferă la mijlocul terenului.

Invitat, în urmă cu câteva săptămâni, la emisiunea Dinamo 7/9, Gabi Glăvan a povestit că l-a observat pe Laidouni în Liga a III-a din Franţa (National), atunci când acesta era împrumutat de Angers la Chambly. Actualul oficial al „câinilor „a fost dat pe spate de calităţile tunisianului şi a insistat ca acesta să fie transferat în România.

Urmăriți Playsport.ro și pe