FCSB se și refuză! Gigi Becali l-a vrut la echipă, dar a avut puterea să spună „Nu!”, iar la scurt timp a prins transferul vieții la 16 ani

Giosanu Catinca 27.09.2022, 07:41
FCSB se și refuză! Gigi Becali l-a vrut la echipă, dar a avut puterea să spună „Nu!”, iar la scurt timp a prins transferul vieții la 16 ani

Echipa patronată de Gigi Becali s-a lovit de refuzul unui internaţional român. Dezvăluirea a fost făcută chiar de manangerul formației roș-albastre.

FCSB, refuzată din nou!

Gruparea finanțată de Gigi Becali a fost la un pas să îl transfere pe Alexandru Borbei, jucătorul care a impresionat la meciul dintre România U20 și Germania U20.

Fotbalistul român nu a dorit să ajungă la FCSB. Jucătorul celor de la Lecce under-19 este cotat la 150.000 de euro. El a refuzat formația roș-albastră pe vremea când avea doar 16 ani. La acea vreme, tânărul dorit de echipa lui Gigi Becali era legitimat la Poli Timişoara.

Noi am vrut să îl transferăm pe Borbei, era la Timişoara, la 16 ani deja apăra foarte bine la Liga 2, acum l-am văzut puţin schimbat fizic, parcă a devenit mai longilin, părea mai solid, a preferat să plece în Italia, la Lecce.

Nu există pe acolo, e greu ca un portar străin, tânăr şi cu o talie mică să apere în Italia, iar Robert Popa (n.r. fostul competitor al lui Borbei) e căpitan la Craiova şi apără la U21.”, a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Anunțul făcut de Meme Stoica

Mihai Stoica a comentat și partida dintre România U20 și Germania U20. Managerul rol-albaștrilor nu este mukțumit de felul în care se prezintă echipa națională de tineret a României. El a tras un semnal de alarmă după partida de la Arad.

Oficialul a mărturisit că îşi doreşte să se urmeze modelul ales în Ungaria şi să înceapă o reconstrucţie.

Eu cred că modelul maghiarilor ar trebui urmat. Nu trebuie să avem neapărat un antrenor român. Antrenorii români de mare valoare stau pe milioane afară. La momentul actual eu cred că dacă ar fi toţi, prin absurd, disponibili pentru naţională, ar exista bani de salariu, finala ar fi între Olăroiu şi Răzvan Lucescu. Bun, nu sunt disponibili. Echipa naţională nu poate ajunge să concureze cu cluburile respective.

Atunci aduc un antrenor străin, nu neapărat un antrenor străin care nu ştia, care era lăsat de fotbal, cum era Daum. Daum era lăsat, nu ştia de capul lui. Aduc un Rossi (n.r. – selecţionerul Ungariei), habar nu am, italieni. Mă gândeam la genul Stamaccioni. Există atât de mulţi antrenori în Italia. Italia, un izvor de antrenori. La naţională nu trebuie să-i dau un salariu extraordinar, dar o încerc şi pe asta. Vrei un antrenor ca să ce? Să fie ascultător? Nu trebuie să fie neapărat român, din moment ce ungurii au făcut ce au făcut cu un străin.”, a mai spus Mihai Stoica, conform sursei citate mai sus.