FCSB va fi expulzată iar de pe Arena Națională. Gigi Becali trebuie să înceapă căutările pentru noua „casă” a echipei

Robert Zanfir 06.10.2022, 00:10
FCSB va fi expulzată iar de pe Arena Națională. Gigi Becali trebuie să înceapă căutările pentru noua „casă” a echipei

FCSB va fi nevoită să își caute iar un stadion pe care să poată juca. Echipa lui Gigi Becali va fi alungată de pe Arena Națională în vara viitoare, când Depeche Mode și-a anunțat un nou concert în România.

FCSB intră pe modul… Depeche Mode. Dacă în sezonul trecut echipa lui Toni Petrea a fost nevoită să își caute o casă, în urma organizării pe Arena Națională a Festivalului Saga, în 2023 va fi pusă pe fugă de un gigant al industriei muzicale internaționale. Celebra trupă britanică, la conducerea căreia excelează Dave Gahan, va concerta pentru a treia oară la București.

FCSB va fi expluzată din nou de pe Arena Națională

Formația britanică fondată în 1980 va organiza un concert la București pe data de 26 iulie 2023. Astfel, este așteptat ca cel mai mare stadion al țării să fie indisponibil cel puțin pentru trei săptămâni.

Perioada este una foarte importantă pentru echipele românești. Sunt exact zilele când cluburile din Superliga sunt angrenate în preliminariile cupelor europene. Mai mult, în luna iulie noul sezon va fi început deja.

FCSB va avea ca soluții de back-up stadionele Ghencea, Arcul de Triumf, Buzău sau Giurgiu, cu precizarea că primele două arene vor fi extrem de dificil de accesat din motive arhicunoscute.

Depeche Mode, pentru a trei oară la București

Depeche a mai concertat în România în 2006 și 2013. De data aceasta, fanii legendarei trupe nu îl vor putea urmări pe scenă pe Andy Fletcher. Keyboardistul trupei a murit în luna mai a acestui an.

Concertul de la București va face parte din turneul mondial „Memento Mori” care va debuta în luna martie a anului viitor în America de Nord și apoi va ajunge în Europa.

„Memento Mori” este cel de-al 15-lea album de studio al trupei. Vânzarea biletelor va începe pe 7 octombrie.

Gigi Becali vrea pe Ghencea: „Am dat ordin”

Gigi Becali nu renunță la ideea de a duce FCSB pe stadionul Ghencea. Omul de afaceri vrea să profite de suspendarea celor de la CSA Steaua, pentru a juca pe noua arenă derby-ul cu Rapid.

„Am dat ordin să se facă oficial cerere ca să jucam în Ghencea după ce am aflat de decizia primită de cei de la CSA , cred că s-a și facut. O să îl sun pe Vali Argăseală să verific. Stadionul ăla trebuie să și producă bani. Ați vazut și voi ce amendă au primit cei de la CSA, nu?

Păi de unde bani să o plătească? Vreau ca cei de acolo să se trezească și să ne lase să ne întoarcem în Ghencea. Iar eu vă dau scris că vom juca cu casa închisă. Voi vă dați seama ce o să fie în Ghencea la un meci al nostru cu Rapid? Hai să facem un pariu!

Vreau să jucam în Ghencea, iar cel mai tare îmi doresc să jucam în Ghencea măcar meciul cu Rapid. Iti repet: eu deja am dat ordin să se facă cererea oficială. Nu vreau să joc acolo gratis, plătesc. Stadionul ăla este facut din banii tuturor românilor”, a spus Gigi Becali, pentru Prosport.