FCU Craiova – FCSB s-a jucat fără VAR! Iar motivul este incredibil!

Giosanu Catinca 13.11.2022, 22:58
FCU Craiova – FCSB s-a jucat fără VAR! Iar motivul este incredibil!

Universitatea Craiova și FCSB s-au întâlnit în derby-ul etapei a 11-a din Liga 1, oltenii cedând cu 2-0 pe teren propriu. Partida s-a jucat fără VAR.

Care este motivul pentru care FCU Craiova – FCSB s-a jucat fără VAR

Înaintea fluierului de start, comentatorul meciului, Ionuț Angheluță a avertizat că meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB nu va mai beneficia de VAR, așa cum ar fi trebuit. Și asta, din cauză că mașina VAR a avut probleme legate de alimentarea cu curentul electric.

Nimeni nu a putut să rezolve această situație în timp util, așa că meciul s-a disputat fără arbitrii VAR.

Un anunț important înainte de fluierul de start al acestei întâlniri: nu avem VAR din cauza unor probleme legate de curentul electric la mașina VAR. Aceasta nu își poate face datoria, așadar Iulian Călin și Andrei Constantinescu, aflați în camera VAR, nu îl pot ajuta pe Radu Petrescu”, a spus comentatorul Ionuț Angheluță, înainte de startul partidei, conform prosport.ro.

”Nu avem VAR din cauza unor probleme legate de curentul electric”

Arbitrul Radu Petrescu s-a văzut nevoit să fluiere începerea meciului fără ca arbitrajul video să funcționeze. Asta nu a fost tocmai pe placul jucătorilor.

Reamintim că Mihai Stoica l-a criticat în urmă cu câteva etape pe centralul care a fost delegat la partida disputată pe stadionul din Craiova.

MM Stoica i-a cerut explicații lui Radu Petrescu într-o postare pe Facebook, imediat după ce Universitatea Craiova a învins-o pe FCSB în etapa cu numărul 11 din Superligă.

Alo, domnu’ Radu Petrescu (care te uiți foarte atent) și domnu’ Chivulete de la VAR, e procedeu de lupte ce face Mitrea cu Compagno. Nu chiar ce i s-a întâmplat lui Dawa cu Anderlecht, dar tot penalty. Iar, având în vedere că bate bine al nostru, cam viciere. Că se făcea 2-1 pentru noi…”, a scris Mihai Stoica pe contul oficial de Facebook.