FCU Craiova “fură” un jucător de la Dinamo! Fotbalistul a anunțat că nu mai dorește să continue în “Ștefan cel Mare”

Sorin Chiriac 30.05.2021, 20:17
FCU Craiova “fură” un jucător de la Dinamo! Fotbalistul a anunțat că nu mai dorește să continue în “Ștefan cel Mare”

FCU Craiova “fură” un jucător de la Dinamo! Fotbalistul a anunțat că nu mai dorește să continue în “Ștefan cel Mare”. Salvarea de la retrogradare nu înseamnă, automat, o redresare financiară a „câinilor”. Este și motivul pentru care unul dintre jucătorii de bază nu și-a mai prelungit contractul cu trupa lui Dusan Uhrin jr.

FCU Craiova “fură” un jucător de la Dinamo!

Campionatul s-a terminat, încep „mutările de trupe”. FCU Craiova “fură” un jucător de la Dinamo! Nou-promovată în Liga 1, echipa olteană are planuri mari pentru noul sezon. Numirea lui Adrian Mutu ca antrenor e pe măsura ambițiilor lui Adrian Mititelu, junior și senior. Deja, FCU Craiova este pe cale să realizeze transferuri de marcă. Mutu și-a dat deja acordul pentru aducerea unor fotbaliști ca Alex Chipciu, Cristian Bălgrădean, Daniel Paraschiv, Valerică Găman și Antun Palic.

Acum, craiovenii și-au îndreptat privirea către un om de bază al dinamoviștilor. Spaniolul Raul Albentosa a sosit la club la finalul sezonului regular, cu „patalama” de jucător călit pe la echipe din Spania, ca Deportivo, Malaga sau Eibar. Chir dacă nu mai jucase în niciun meci oficial din 2019, fundașul de 32 de ani s-a dovedit una dintre „piesele tari” ale echipei lui Dusan Uhrin jr. Cu ajutorul lui, dinamoviștii au reușit să scape de spectrul retrogradării, ce a planat mult timp deasupra „câinilor”.

FCU Craiova “fură” un jucător de la Dinamo! Fotbalistul a anunțat că nu mai dorește să continue în “Ștefan cel Mare”
FCU Craiova “fură” un jucător de la Dinamo! Raul Albentosa a anunțat că nu mai dorește să continue în “Ștefan cel Mare”

Fotbalistul a anunțat că nu mai dorește să continue în “Ștefan cel Mare”

Când a sosit în România, Albentosa a acceptat un salariu de 5.000 de euro. Însă, după ce a demonstrat câtă valoare i-a mai rămas în „rezervor”, el dorea o majorare a salariului. Și încă una semnificativă, până la 15.000 de euro lunar, după cum anunța prosport.ro. Însă, în contextul situației financiare grave de la Dinamo, nici nu poate fi vorba de așa ceva. Prin urmare, cum contractul îi expira oricum la finalul sezonului, Albentosa a anunțat despărțirea de alb-roșii.

După câteva luni foarte intense și, în același timp, foarte fericite, trebuie să-mi iau rămas bun de la Dinamo București. Cu obiectivul realizat și lăsând clubul în prima divizie. Aici, m-am întors să mă bucur de fotbal”, a scris Raul Albentosa pe contul său de Twitter.

FCU Craiova l-a „luat la ochi” imediat. Clubul patronat de Mititelu jr. i-a făcut deja o ofertă concretă fundașului spaniol. Ar fi încă o mutare de pe lista fotbaliștilor cu experiență pe care oltenii ar dori să-i înregimenteze. Dacă și noul tehnician, Adrian Mutu, va fi de acord cu mutarea, Albentosa va putea deveni „oltean”, după cîteva luni în care a fost „câine”. Conform transfermarkt. com, cota spaniolului de 32 de ani este de 300.000 de euro.