Feblețea lui Patrick Mouratoglou, apariție uluitoare. Fosta elevă a antrenorului Simonei Halep s-a schimbat mult

Catinca Giosanu 07.05.2022, 11:37

Simona Halep se pregătește, zilele aceastea, pentru debutul în turneul de la Roma. Constănțeanca are un nou antrenor, pe francezul Patrick Mouratoglou. El a dezvăluit recent care au fost motivele pentru care a ales să lucreze cu Simona Halep, pe care a comparat-o cu Serena Williams. Ceea ce nu știe tehnicianul este că fosta sa elevă s-a schimbat enorm de mult.

Feblețea lui Patrick Mouratoglou, schimbată total

Patrick Mouratoglou a pregătit-o pe Serena Williams timp de 10 ani, până când marea jucătoare americană s-a accidentat și a ieșit din circuit. Sportiva a luat, ulterior, o decizie drastică în privința celui care a ajutat-o să ajungă să câștige nu mai puțin de 10 dintre cele 23 de trofee de Grand Slam.

Sportiva din SUA a simțit nevoia să stea o perioadă de timp departe de terenul de tenis. În schimb, francezul nu a mai putut aștepta după ea. Tehnicianul a vrut să antreneze un nou jucător, lucru pe care i l-a transmis chiar și Serenei, înainte de a începe să lucreze cu Simona Halep.

Serena nu s-a împotrivit și a fost de acord să rupă colaborarea cu antrenorul său. Acum, pare că regretă. Ea a anunțat pe contul personal de Instagram că i-a angajat fiicei sale, Olympia, antrenor personal.

M-am gândit că nu am răbdare pentru asta (n.r. să o învețe pe Olympia tenis), așa că i-am angajat un antrenor personal.”, a dezvăluit Serena Williams.

Serena Williams: ”Nu am răbdare să fac asta”

Campioana americană și-a dat seama că are suficientă răbdare să o învețe pe fiica ei tenis. Tocmai de aceea a decis că este mai bine ca micuța să aibă propriul ei antrenor. Și pentru că Patrick Mouratoglou a fost angajat de Simona Halep, americanca a fost nevoită să apeleze la serviciile unui tehnician care ”o urmărește” pe Instagram.

E o poveste atât de amuzantă… Pentru că eu nu am răbdare să o învăț tenis. E ciudat, pentru că mie nu îmi place să intru pe teren cu persoane care nu știu să joace bine tenis. Mă scot din minți.”, a mai spus Serena Williams.

Serena este hotărâtă să revină și ea în circuitul profesionist. Sportiva din America nu a mai jucat în circuitul WTA din luna iunie a anului trecut. Atunci, s-a accidentat în timpul turneului de la Wimbledon. Și tot la Wimbledon vrea să joace primul ei meci din 2022. Competiția se va desfășura în perioada 27 iunie – 10 iulie.

Urmăriți Playsport.ro și pe