Femeia care i-a furat româncei Simona Halep cel mai de preț vis are o boală teribilă. Cum arată astăzi blonda care uimea tenisul mondial

Giosanu Catinca 21.09.2022, 09:35

Caroline Wozniacki făcea ravagii în urmă cu câțiva ani în sportul-alb. Frumoasa sportivă a fost nevoită să renunțe marea ei pasiune după ce a fost diagnosticată cu o boală teribilă. Cum arată astăzi blonda care uimea tenisul mondial.

Boala cu care a fost diagnosticată Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki a fost numărul 1 mondial timp de 71 de săptămâni şi a cucerit 30 de trofee. Jucătoarea daneză a învins-o pe Simona Halep în finala din 2018 de la Australian Open. Partida dintre cele două a durat în jur de trei ore.

Eșecul cu Caroline Wozniacki a reprezentat a treia înfrângere într-o finală de Grand Slam, dar românca nu i-a purtat ranchiună. Marea noastră campioană i-a adus un omagiu danezei în momentul în care s-a împlinit un an de la retragerea sa. Românca a glumit, totodată, pe seama finalei de la Melbourne.

Caroline, voi împărtăşi cea mai urâtă şi nu cea mai frumoasă amintire cu tine, dar o fac cu bună credinţă! Este vorba de finala de anul trecut de la Australian Open. A fost un meci aprig disputat, dar m-am bucurat că ai cucerit primul tău titlu de Grand Slam într-un meci disputat împotriva mea.

Îţi urez o viaţă fericită, să fii fericită alături de David şi sper să ne revedem cu bine!”, a fost mesajul Simonei.

”Într-o zi pot să mă simt bine, dar a doua zi totul poate fi exact pe dos”

Caroline Wozniacki a pus punct carierei de jucătoare la începutul anului 2020. Ultimul său meci s-a desfășurat la Australian Open 2020, pierdut în fața lui Ons Jabeur. Ea și-a anunțat retragerea imediat după ce a pierdut în fața tunisiencei.

Fosta lideră WTA s-a retras din sportul alb din cauză că a fost diagnosticată cu artrită reumatoidă, o boală autoimună.

Sunt momente foarte grele atât pentru corp, dar și din punct de vedere mental. În fiecare dimineață trebuie să fii pozitiv, altfel n-ai cum să reziști. Eu trebuie să accept această problemă. Într-o zi pot să mă simt bine, dar a doua zi totul poate fi exact pe dos.”, spunea Wozniacki, în urmă cu ceva timp, pentru TV 2 Danemarca.

”Pot să-mi trăiesc viața în mod normal, dar în anumiți parametrii”

Fosta rivală a Simonei Halep nu regretă nimic. Astăzi ea este o femeie împlinită și fericită. Ajunsă la 29 de ani, blondina urmează să devină mamă pentru a doua oară. Ea mai are un copil cu actualul ei soț. Micuța se numește Olivia. Copila a moștenit frumusețea celor doi.

După ce am fost diagnosticată, viața mea s-a schimbat. Am vrut să mă dau jos din pat și efectiv nu puteam să mă mișc. Eram una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume și nu puteam să-mi mișc mâinile.

Am avut norocul să găsesc un medic bun, care mi-a explicat cum pot să-mi trăiesc viața în mod normal, dar în anumiți parametrii. Sunt fericită când pot să ajut oameni.”, mai spunea Caroline Wozniacki, în 2020.