Femeia care se iubește cu Giani Kiriță e superbă. Cine este Alexandra, frumusețea din viața fostului căpitan al „câinilor” GALERIE FOTO

George Drafta 26.01.2023, 22:26

Giani Kiriţă trăieşte o a doua tinereţe alături de femeia care îi este alături. Iubita sa este admirată de prietenii fostului fotbalist, dar şi de cei care îi urmăresc activitatea pe reţele sociale.

Iar căpitanul din anii 2000 al lui Dinamo este extrem de mândru că poate să se afişeze alături de ea în pozele urcate în mediul virtual.

Conform celorm de la Viva, Maria Alexandra l-ar fi făcut pe Giani Kiriţă să renunţe la imaginea de băiat rău. Frumuseţea partenerei fostulului concurent de la Survivor îi determină şi pe internauţi să reacţioneze. „Ce sirenă ţii în braţe”, a fost comentariul unui fan la una dintre fotografiile cu cei doi.

Giani Kiriţă, alături de iubita sa, într-o vacanţă exotică
Giani Kiriţă, alături de iubita sa, într-o vacanţă exotică

Giani Kiriţă îşi răsfaţă iubita cu vacanţe în locuri exotice, iar escapadele lor nu sunt străine în special fanilor roş-albilor, pentru care fostul jucător reprezintă o legendă. Maria Alexandra este apropiată de vârstă cu fiica lui Giani Kiriţă din prima căsătorie. Roxana are 22 de ani şi o poate concura pe actuala iubită a fostului jucător al „câinilor”.

Fata lui este model

Roxana este pasionată de make up şi îşi continuă studiile în paralel cu restul activităţilor pe care le desfăşoară.

Roxana Kiriţă, alături de tatăl ei, într-un platou de televiziune
Roxana Kiriţă, alături de tatăl ei, într-un platou de televiziune

Am absolvit un curs de make-up și am început să lucrez de câteva luni în domeniu.  Asta îmi doresc să fac pentru că vreau să devin cunoscuta, apreciata și, de ce nu, să câștig banii mei.  Recunosc că am avut mai multe posibilități decât ceilalți copii.

Tatăl meu are relații, cunoaște lume în stanga și în dreapta, așa că îmi este mai ușor să mă integrez în lumea mondenă. Dezavantajul este că toți sunt cu ochii pe tine și trebuie să ai grijă la ceea ce spui, că se interpretează și poate apărea în presă”, dezvăluia în urmă cu câţiva ani fiica lui Giani Kiriţă.

Giani Kiriţă alături de cei doi copii ai lui
Giani Kiriţă alături de cei doi copii ai lui

Roxana este extrem de apropiată de tatăl său, iar acesta a vorbit de multe ori laudativ la adresa ei. În afara fetei, Giani Kiriţă mai are şi un băiat pe nume Marco, în urma relaţiei cu Dana Milu.

Aprecieri după un show tv

Giani Kiriţă a participat şi la showul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, acolo unde a „intrat în vizorul” Biancăi Niculai, alias Bia Khalifa. Aceasta a oferit o decaşraţie controversată după acest episod.

„Da, îl iubesc așa ca persoană. E de treabă. Deja vorbește ca mine. Mai are puțin și face ce zic eu. Îmi place de el, e așa rebel, vrea să câștige mereu. Of, Doamne, în fața mea nu are cum să câștige. Îi spun „daddy”. Habar nu are pentru ce e folosit cuvântul „daddy”, dar va afla curând”, s-a lăudat tânăra de 21 de ani.

Urmăriți Playsport.ro și pe