Femeia cu care Ion Țiriac a avut o aventură se mărită cu un fost fotbalist al lui Dinamo. Vestita Laurette e gata să-și pună pirostriile

Moldoveanu Camelia / 24.05.2022, 23:30
Femeia cu care Ion Țiriac a avut o aventură se mărită cu un fost fotbalist al lui Dinamo. Vestita Laurette e gata să-și pună pirostriile

Laurette Atindehou, femeia cu care Ion Țiriac a avut o aventură în urmă cu ceva timp, a anunțat că se mărită iar. Frumoasa mulatră a fost cerută în căsătorie de fostul fotbalist al lui Dinamo, protagonistul „cazului cocaina”.

Fosta lui Ion Țiriac se mărită cu fotbalistul din „cazul cocaina”

În urmă cu câțiva ani, la malul mării, Ion Țiriac a fost fotografiat pe plajă alături de frumoasa Laurette Atindehou. La acea vreme s-a scris faptul că cei doi au plecat împreună la hotel și că angajații miliardarului s-au retras mult mai devreme decât în mod normal. Ulterior, modelul a fost văzut conducând mașini oferite de miliardarul român.

Se pare că relația cu Ion Țiriac s-a sfârșit în adevăratul sens al cuvântului. Laurette a fost cerută în căsătorie de către Magaye Gueye, fostul fotbalist al lui Dinamo care a fost prins dopat cu cocaină. În ciuda faptului că evită să-i rostească numele în ultima declarație, faptul că cei doi au o relație nu mai este un secret pentru nimeni.

Fosta iubită a lui Ion Țiriac a dezvăluit și cum a început relația cu actualul ei partener. Laurette a vorbit fără inhibiții despre prima noapte de amor:

Am discutat despre asta și m-a cerut de soție. (…) Nu am stabilit încă toate detaliile, sper să găsim momentul potrivit.

Sunt într-o relație de un an și un pic. Nu este român, este afro-senegalez. Noi ne cunoșteam de mai multă vreme și el venind în țară să joace într-o echipă de fotbal ne-am reîntâlnit și uite așa am ajuns la concluzia că ne placem foarte mult și că avem sentimente unul față de celălalt și așa a trecut un an și aproape 6 luni. Bine, cu urcușuri și coborâșuri, cum este în fiecare relație

Într-o dimineață, ne întorceam de la o petrecere și mi-a venit mie așa un chef de viață și am sărit pe el în timp ce conducea. Am sărit pe el cu totul! Ne întorceam de la o petrecere și, îți dai seama, după un pahar de vin, eram foarte înfierbântată și am avut chef… a oprit omul mașina și s-a întâmplat”, a mărturisit Laurette în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni” de la Kanal D.

Dinamo, umilită de Magaye Gueye pe site-ul lui Everton: „Am fost dat afară din hotel”

Atacantul francez Magaye Gueye (31 de ani) a plecat de la Dinamo după „cazul cocaina” și acum i-a atacat pe „câini” în cadrul unui interviu acordat pentru site-ul oficial al lui Everton, fosta sa echipă.

Magaye Gueye spune că Dinamo l-a abandonat după ce a fost prins dopat cu cocaină și susține că a primit o suspendare de numai trei luni pentru că la control nu a fost depistată o cantitate mare în corpul său:

„M-am gândit că este o glumă (n.r testul pozitiv la cocaină). Eşantionul a arătat că era aproape zero cantitatea şi că nu a fost luată în mod voluntar. Acesta este motivul pentru care interdicţia mea a fost de numai trei luni.

Am simţit că celor de la Dinamo nu le pasă de mine sau de cum trăiesc eu. Am fost dat afară din hotel pentru că nu au plătit. Mi-au tot spus că-mi vor plăti salariul, dar n-au făcut-o. Mă certam cu ei şi nu voiam să mă antrenez.

Sunt o persoană sensibilă şi îmi pot pierde capul foarte repede. Am întâlnit nişte oameni răi acolo. Am traversat un moment foarte prost şi atunci ţi se pot întâmpla lucruri stupide.

Vreau foarte mult să joc fotbal în continuare, doar la asta mă gândesc. Eram suficient de talentat pentru a deveni un om de bază la Everton, dar a fost vina mea că nu am rămas la club. După ce m-am despărțit de Everton, am mers acasă și am început să plâng. A fost numai vina mea”, a spus Magaye Gueye, într-un interviu acordat pentru site-ul lui Everton.