Femeia pentru care Ilie Dumitrescu și-a părăsit soția. Era considerată Monica Bellucci de România

Radu Bordei 24.03.2023, 19:29

Ilie Dumitrescu este un fost sportiv extrem de apreciat pentru palmaresul său fotbalistic. Totuși, în plan personal, viața analistului TV este una tumultoasă. Acesta a fost căsătorit de mai multe ori și are copii în urma fiecărei căsnicii.

De ce și-a părăsit Ilie Dumitrescu prima soție. Frumusețea care i-a furat inima

Fostul internațional a fost căsătorit prima oară cu Nela. În urma acestei relații au rezultat doi copii: Dani (31 ani) și Sică (26 ani). Din nefericire, povestea dintre fostul fotbalist și Nela s-a încheiat în 1995, când cei doi au divorțat. Iar motivul ar fi fost cea care i-a furat inima, Letiția Badea este cea de-a doua soție a fostului mare internațional. Ea l-a cunoscut pe Ilie Dumitrescu în 1993, la emisiunea „Ceaiul de la ora 5”, de la TVR 2. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste. În presa mondenă de atunci s-a speculat că Ilie ar fi cucerit-o pe Letiția cu un dar neașteptat. Sportivul i-a oferit un tablou semnat de Grigorescu, precum și un buchet imens de flori.

Frumoasa brunetă era comparată de jurnaliști cu celebra actriță Monica Bellucci. După 14 ani însă, Ilie Dumitrescu și Letiția au divorțat. În urma mariajului au rezultat alți doi copii, Toto (22 ani) și Mayra (16 ani). Fosta parteneră a analistului TV este de o frumusețe răpitoare și la 50 de ani. Letiția Badea a rămas la fel de cuceritoare ca în tinerețe, pe vremea când era fotomodel. Anii au trecut peste Letiția fără să lase urme, iar Toto Dumitrescu se poate mândri cu o mamă extrem de frumoasă pentru care timpul pare să fi stat în loc. Fosta parteneră a lui Ilie Dumitrescu este tot demnă de podium.

Secretul ascuns de „eroul de la Pasadena”

Pe lângă cei patru copii legitimi, Mister mai are și o fiică din flori. Tânăra are în prezent 33 de ani, ceea ce înseamnă că fotbalistul ar fi avut o relație pe când avea doar 17 ani. Scandalul izbucnit în 2010 aducea în atenție legătura neștiută dintre Dumitrescu și Maria, o femeie pe care ar fi cunoscut-o pe vremea când activa la Steaua. Se pare că fotbalistul știa de existența fiicei sale, pe care chiar a vizitat-o înainte de a se căsători cu Nela.

Din păcate, Elisabeta, fiica lui Ilie Dumitrescu, nu a avut ocazia să își cunoască frații și tatăl. Asta, în ciuda faptului că a mărturisit că nu are pretenții materiale. Tânăra locuiește în Copenhaga alături de soțul său și de cei doi copii și pare să semene leit cu Toto Dumitrescu, notează impact.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe