Fermecătoarea Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac, i-a lăsat mască pe francezi după ce a spus asta

Moldoveanu Camelia 01.06.2021, 10:00
Fermecătoarea Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac, i-a lăsat mască pe francezi după ce a spus asta

Sorana Cîrstea a reușit o victorie spectaculoasă contra Johanna Konta, astfel obținând calificarea în turul secund de la Roland Garros. Fermecătoarea româncă i-a lăsat mască pe francezi după ce a spus cum s-a simțit în acest meci.

Sorana Cîrstea, a 16-a reușită din acest an

Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac, traversează cea mai bună perioadă cin carieră
Sorana Cîrstea, iubita lui Ion Ion Țiriac, traversează cea mai bună perioadă cin carieră

Sorana Cîrstea traversează o perioadă foarte bună a carierei sale. Învingătoare în turneul de la Istanbul și finalistă la Strasbourg, Sorana a bifat luni după-amiază al 16-a victorie din circuitul profesionist în cele 23 de meciuri jucate în acest an. Cu victoria în două seturi, 7-6, 6-2, Sorana Cîrstea a egalat scorul la întâlnirile directe cu Johanna Konta. Ambele jucătoare au câte două victorii. În turul următor, Sorana Cîrstea, locul 54 WTA, o va întâlni pe câștigătoarea meciului care le opune pe Alison Van Uytvanck (67 WTA) și pe Martina Trevisan (97 WTA)

Debut perfect pentru Sorana Cîrstea la Roland Garros. Sori e în mare formă după ce a jucat două finale în acest an. Acum a eliminat-o pe Johanna Konta, cap de serie 19, în primul tur al calificărilor la turneul din Franța. Cu toate este peste Sorana în clasament, adversara româncei a bifat în acest sezon 10 meciuri, dintre care opt au fost pierdute.

Iubita lui Ion Ion Țiriac i-a lăsat mască pe francezi după ce a spus asta

Sorana Cîrstea a vorbit despre meciul câștigat în fața australiencei Johanna Konta. Mai mult, ea a ținut să sublinieze și cât de bine s-a simțit pentru ca a avut public în tribune. Românca recunoaște că anul trecut nu a fost atmosferă de Grand Slam. Publicul, dar și încrederea căpătată în acest an, au ajutat-o pe Sorana să se relaxeze în a doua parte a meciului și să câștige cu zâmbetul pe buze.

Am întâlnit o jucătoare bună, cu multă experiență. Probabil avem și stiluri similare. Am început amândouă meciul de la egal la egal, am încercat să preluăm conducerea cât mai repede. După ce am luat acel tiebreak, m-am relaxat un pic și am fost mai lejeră.

În primul set am avut un procentaj destul de scăzut la primul serviciu, dar cu trecerea timpului m-am simțit din ce în ce mai confortabil. Primul meci nu e niciodată ușor, mai ales că jucam cu o jucătoare care acum doi ani a fost în semifinală. Anul acesta este din nou atmosferă de Grand Slam, tribunele arată destul de pline, este extraordinar de frumos. Anul trecut a fost un dezastru din toate punctele de vedere”, a spus Sorana Cîrstea, pentru Eurosport.

Urmăriți Playsport.ro și pe