„Fetele alea… perverse și false”. Declarații dure la Survivor România 2023: „Nu le mai suport”

Alex Cazacu 02.05.2023, 17:29
„Fetele alea… perverse și false”. Declarații dure la Survivor România 2023: „Nu le mai suport”

Concurenții de la Survivor România 2023 au intrat în cea mai grea etapă a competiției. Ei bine, acest lucru nu se poate observa doar în jocurile concursului, ci și în comportamentul concurenților. Astfel că, declarațiile dure nu au întârziat să apară, iar un joc de recompensă a dat naștere invidiei.

Declarații dure la Survivor România 2023. Cresc tensiunile între concurenți

În urmă cu câteva zile, Bianca Patrichi a părăsit competiția, iar apoi au început discuțiile între concurenții rămași. Ulterior, discuțiile s-au transformat în mici conflicte, iar acum par să fi devenit certuri în toată regula.

Robert, care a fost în posesia colanului de imunitate, a putut să conducă strategia de nominalizare. „Consiliul a fost cu final fericit pentru mine”, a spus el. În schimb, Carmen și Ștefania au resimțit lipsa Biancăi. „E ciudat cât de repede se întâmplă totul. Stai patru luni cu un om, apoi nu mai e”, spune Ștefania.

După cum spuneam, tensiunile cresc la Survivor, iar acest lucru îl afirmă și Carmen Grebenișan: „Dacă lumea de acasă nu vede, o zic eu, e o mega-tensiune, n-ai cum să nu o vezi”.

Daniel Pavel: „Echipele nu mai există”

Se pare că un conflict este și între Robert Moscalu și Andrei Krișan. „De la început am ceva cu el, nu de la unificare. Acum el crede că e puternic (n.red – pentru că a scăpat de eliminare), dar pentru mine e inexistent în acest concurs”, a afirmat Robert Moscalu.

Concurenții rămași în competiție, opt la număr, au avut parte de o mare surpriză. Mai exact, Daniel Pavel a venit cu o veste importantă. Potrivit prezentatorului, concurenții vor juca de acum în sistem de eliminare.

„Astăzi aflați că echipele nu mai există. Veți juca, pur și simplu, la Individuale. Veți juca în sistem de eliminare până ajunge doar unul”, a spus Pavel.

„Fetele alea... perverse și false”. Declarații dure la Survivor România
„Fetele alea… perverse și false”. Declarații dure la Survivor România

Andreea Moromete: „Dă-le-ncolo de perverse”

Câștigătoarea jocului de recompensă a fost Ștefania. Astfel, ea a avut dreptul de a alege trei concurenți cu care să se bucure de recompensă (un zbor cu elicopterul, o cină și o noapte la hotel). Ei bine, alegerile sale au fost: Andrei Krișan, Carmen Grebenișan și Dan Ursa.

Cei care au rămas în tabără, toți foști Războinici (Alexandra Porkolab, Andreea Moromete, Robert Moscalu și Alexandra Ciomag) au avut câteva ceva de spus despre recompensa acordată celorlalți concurenți.

În timp ce Andreea Porkolab se bucura că nu se află în elicopter și că stă liniștită alături de persoanele cu care se înțelege bine, Andreea Moromete susține că este fericită că a scăpat de „fetele alea”. „Nu le mai suport. Dă-le-ncolo de perverse și de false”, a spus Andreea Moromete.

Urmăriți Playsport.ro și pe