„Fierbe” Parisul. Luis Enrique sare în apărarea lui Kylian Mbappe după ce a fost exclus din lotul PSG-ului

Cristian Stan 23.07.2023, 11:45
„Fierbe” Parisul. Luis Enrique sare în apărarea lui Kylian Mbappe după ce a fost exclus din lotul PSG-ului

Kylian Mbappe (24 ani) a fost exclus din lotul lui PSG pentru turneul de pregătire din Japonia și Coreea de Sud.

Starul celor de la PSG se află în ultimul an de contract și nu a dorit să prelungească înțelegerea până în acest moment. Decizia fotbalistului francez i-a înfuriat pe conducătorii campioanei Franței și, în consecință, l-au scos la vânzare.

Potrivit jurnaliștilor spanioli de la Relevo, Luis Enrique, instalat pe banca tehnică a parizienilor la începutul acestei veri, nu este de acord cu decizia conducerii și își dorește să-l utilizeze pe Mbappe.

Antrenorul lui PSG, de partea lui Mbappe în războiul cu conducerea

Mbappe nu dorește să își prelungească contractul cu echipa pariziană, însă nici nu vrea să plece în această vară. În această situație, PSG îl va pierde pe gratis vara viitoare.

Conducerea clubului nu s-a conformat cu decizia jucătorului francez, prin urmare l-a exclus din lot.

Transferat de la Monaco, contra sumei de 180 milioane de euro, în anul 2018, Mbappe bate recorduri după recorduri în tricoul celor de la PSG. Campion mondial cu echipa Franței la nici 19 ani, fotbalistul francez este golgheterul Ligue 1 în ultimele 5 sezoane.

Contribuțiile sale la gruparea din Hexagon sunt remarcate și de antrenorul Luis Enrique, cel care, potrivit celor de la Relevo, dorește să se opună conducerii. Concret, dacă Mbappe va rămâne la echipă, spaniolul dorește să-l folosească pe cât mai mult posibil pe atacant.
Situația lui Mbappe l-a supărat foarte rău pe președintele Nasser Al-Khelaifi, cel care consideră că niciun jucător nu este mai presus decât clubul francez.

”Nimeni nu este mai presus de club, nici eu, și cine nu vrea să joace pentru echipă sau nu o respectă nu ar trebui să fie aici. Clubul a construit cele mai bune facilități din lume pentru ca jucătorii să prospere, acum nu mai sunt scuze. Nu vă va lipsi nimic.

Trebuie să ne concentrăm pe performanță și apoi rezultatele vor veni. Putem juca un fotbal grozav, iar fotbaliștii trebuie să corespundă suporterilor și clubului, care le oferă susținere. Vreau să le urez bun venit noului antrenor și noilor jucători. Este important să vă spun că antrenorul are libertatea de a face ce vrea, el decide totul”, a transmis Al-Khelaifi.

Urmăriți Playsport.ro și pe