Fiica Anamariei Prodan a dat America pe România. Surpriză uriașă: cu ce echipă a semnat

Alex Matei 26.08.2023, 17:44

Sarah Dumitrescu, fiica impresarei Anamaria Prodan, a ales să-și continue cariera în baschet în prima ligă din România.

Sporiva de 23 de ani a crescut în Statele Unite, unde a jucat pentru mai multe echipe. Sarah e componentă a naționalei României, alături de care a participat recent la Jocurile Francofoniei din Congo. O serie de 3 operații la genunchi i-au blocat baschetbalistei ascensiunea. Acum, tânăra vrea s-o ia de la capăt în prima ligă din România. Sarah a semnat cu Sepsi, de 7 ori campioană națională în întrecerea fetelor.

„Sarah Dumitrescu este jucătoarea echipei Sepsi-SIC! În sezonul precedent, Sarah a trecut printr-o perioadă de recuperare, deoarece a suferit o accidentare gravă la genunchi în timpul antrenamentelor echipei naționale a României.

Înainte de aceasta, a jucat pentru echipa universitară California Polytechnic State din SUA, care a participat în Campionatul NCAA, cel mai prestigios nivel universitar american. A evoluat în total în 23 de meciuri, reușind să adune 62 de puncte și 77 de recuperări.

În Statele Unite, a mai fost componentă a echipei universitare Mississippi în perioada 2019-2021, precum și jucătoare la Academia IMG. Ca membră a echipei naționale a României, în acest an a participat la Jocurile Francofoniei din Republica Democrată Congo.

La turneul de baschet din Kinshasa, echipa națională a ocupat locul al șaptelea. Bine ai venit și îi dorim mult succes în tricoul verde-alb”, scrie Sepsi în anunțul de prezentare al lui Sarah.

Urmăriți Playsport.ro și pe