Fiica Anamariei Prodan, mesaj puternic pe Instagram după ce și-a scos tricoul și a creat haos în Congo

Alex Matei 08.08.2023, 11:27

Revenită pe teren după ce a suferit trei intervenţii chirurgicale la genunchi, Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a oferit un moment viral în RD Congo. Prezentă alături de naţionala feminină de baschet a României la Jocurile Francofoniei, Sarah Dumitrescu şi-a aruncat în tribune tricoul, iar fanii s-au bătut pentru a-l prinde.

Momentul a survenit la finalul partidei pentru locurile 7-8, cu selecţionata ţării gazdă. În faţa unui public numeros, tricolorele s-au impus autoritar, cu scorul de 64-38. În vârstă de 23 de ani, Sarah Dumitrescu a savurat din plin experienţa trăită în RD Congo. Tânăra baschetbalistă s-a arătat mulţumită de revenirea pe teren şi are planuri mari de viitor.

După trei operaţii, m-am întors”, a fost mesajul scurt postat de fiica Anamariei Prodan.

Impresara a fost, la rândul ei, încântată de atenţia pe care a primit-o Sarah în RD Congo. Anamaria Prodan a postat mai multe scurte comentarii la fotografiile postate de Sarah şi şi-a exprimat convingerea că aceasta va face performanţe în viitor. ”Cea mai mândră mamă”, ”Copilul perfect”, ”Te iubesc” sau ”Prințesa mea”, a scris Anamaria Prodan.

Sarah Dumitrescu nu are încă echipă

În urmă cu mai multe zile, într-o declaraţie exclusivă pentru PlaySport.ro, Anamaria Prodan a transmis că Sarah s-a recuperat foarte bine după cea de-a treia operaţie suferită şi acum este gata să joace din nou baschet la nivel înalt.

Sunt foarte fericită. Sarah este o campioană, ca și mama ei. A trecut peste trei operații la genunchi, au fost momente cumplite, se putea termina totul. A fost cel mai dificil moment al vieții și al carierei. Dar nu a renunțat niciodată. Este de neoprit acum”, a precizat Anamaria Prodan.

În noiembrie 2019, Sarah Dumitrescu a debutat în baschetul de colegiu din SUA. După ce a jucat pentru Cal Poly Mustangs, baschetbalista din România se află acum în postura de jucătoare liberă de contract. Aceasta nu şi-a găsit momentan o nouă echipă.

Urmăriți Playsport.ro și pe