Fiica lui Emil Grădinescu, apariție rară la un eveniment monden. Cum arată adolescenta de 15 ani a celebrului comentator sportiv

Alex Cazacu 10.06.2023, 11:29

Emil Grădinescu, celebrul comentator sportiv, are cu ce se mândri. Fiica pe care o are împreună cu Carmen Trandafir a împlinit 15 ani. Nu cu mult timp în urmă, tânăra a fost prezentă la un eveniment monden. Se pare că Ana a moștenit nu doar trăsăturile fizice ale mamei sale, ci și talentul celei care i-a dat viață.

Fiica lui Emil Grădinescu, apariție de senzație la un eveniment monden

Emil Grădinescu și Carmen Trandafir au o fiică foarte frumoasă. Recent, solista a apărut la petrecerea Viva!, fiind însoțită de Ana, fiica sa. La eveniment, cele două au atras toate privirile. Se pare că fata lui Grădinescu îi calcă pe urme mamei sale. Ana este foarte talentată și iubește muzica. În acest sezon estival, tânăra va susține Evaluarea Națională.

În cadrul unui interviu, Carmen Trandafir a mărturisit că fiica ei este mai timidă de fel, așa că nu-i prea place să fie în lumina reflectoarelor. În schimb, Ana iubește muzica și este foarte apropiată de familie.

„Ana nu prea vrea să iasă din casă, e mai timidă de felul ei, mai discretă. O scot greu din casă, la petrecerile mondene. Ei îi place foarte mult să stea acasă, urmărește filme, ascultă muzică, e foarte apropiată de familie.

Anul acesta, amânăm vacanța pentru că ea trebuie să dea Evaluarea. Este în clasa a VIII-a. Cred ca va alege un liceu aproape de casă. Școala la care este are și liceu, nu ar fi rău să meargă acolo”, a declarat Carmen Trandafir, potrivit Click.ro.

Fiica lui Emil Grădinescu, apariție rară la un eveniment monden
Cum arată fiica lui Emil Grădinescu. Ana a fost prezentă la un eveniment monden

Ce carieră vrea să urmeze fiica comentatorului sportiv

Carmen a vorbit și despre planurile de viitor ale fiicei sale. După ce va termina liceul, Ana are de gând să urmeze o carieră în domeniul cinematografiei, așa că artista așteaptă cu nerăbdare să își vadă fata atât pe micile, cât și pe marile ecrane.

„E un vis mare al meu să lucrez în industria filmului, orice. Scenarist, regizor, actriță, nu contează!”, a spus fiica lui Emil Grădinescu. După cum vă spuneam, Ana are o voce extraordinară, însă ezită să urce pe scenă, fiind mai timidă din fire.

„Îi zicem deja Diva! Eu mi-aș dori să o văd și pe micul, și pe marele ecran. E important ca ea să-și urmeze visul și s-o sprijinim. Are voce, cântă și la pian foarte bine, dar nu poate să cânte în public deloc. Și eu eram foarte timidă ….cu anii, cu vârsta, se vor schimba lucrurile. Trebuie doar sa aibă încredere în ea!”, a mai spus Carmen Trandafir.

Urmăriți Playsport.ro și pe