Fiica lui Marius Șumudică, Sarah, este „pasionată” de fotbaliști. Cine îi „ocupă inima” în acest moment

Moldoveanu Camelia / 06.05.2021, 15:49

Fiica lui Marius Șumudică, Sarah, este „pasionată” de fotbaliști. La doar 19 ani, superba tânără s-a iubit cu un jucător de la Dinamo și unul de la Chindia Târgoviște. Cine îi „ocupă inima” în acest moment.

Fata lui Șumudică se iubește cu un fotbalist fără echipă

Sarah Alexandru Mitracu Marius Șumudică
El este „ginerele” lui Marius Șumudică, Alexandru Mitracu

Sarah Șumudică are 19 ani și s-a născut în Portugalia, perioadă în care tatăl său juca pentru Maritimo Funchal (1999-2001). Tot în Portugalia a jucat și actualul ei iubit, doar că n-a impresionat prea mult la Benfica U19 și s-a întors în România. Este vorba despre Alexandru Mitracu, cel care a jucat la CS Tunari din 2018 până în 2019, însă acum a rămas fără echipă.

Iubitul Sharei, Alexandru Mitracu, a trecut și pe la Dinamo U19. Tânărul fotbalist a bifat 15 minute în UEFA Youth League într-un meci contra Zagreb U19. Înfruntarea s-a terminat pentru Dinamo cu o înfrângere, scor 0-2. Dacă în 2017 a fost vândut la Benfica (de la Dinamo) cu 150.000 de euro, în iulie 2019 valora 760 de euro, iar acum el este estimat la 10 euro, potrivit transfermarkt.com

S-a iubit și cu Marco Dulca, fiul fostului „căpitan” al lui Rapid

La începutul anului 2019, presa din România anunța relația dintre fiica lui Marius Șumudică, Sarah, cu fiul lui Cristi Dulca, Marco Dulca. Fostul iubit joacă acum la Chindia Târgoviște iar în trecut a fost la FC Viitorul și în Anglia, la Swansea U23. Marco Dulca s-a calificat la EURO 2019 cu echipa națională a României U21.

Sarah a crescut de mică printre fotbaliști. Tatăl său, Marius Șumudică, a jucat în trecut la echipe precum: Gloria Bistrița, UTA Arad, Omonia Nicosia, Debrecen, Rapid București și Maritimo. Șumi s-a retras din activitatea de fotbalist în 2005 la Gloria Bistrița. El și-a început cariera de antrenor la Rapid București ca secund.

„Astăzi este vorba de cea mai importantă persoană din viața mea”

Anul trecut, Sarah făcea o adevărată declarație de dragoste pe rețelele de socializare. Tânăra a postat un mesaj uriaș în care vorbea despre marea ei dragoste, tatăl ei.

Astăzi este vorba de cea mai importantă persoană din viața mea, tata. Persoana care mi-a dăruit cea mai frumoasă iubire părintească de la distanță. Cea mai mare căldură simțită de la distanță și cea mai lipsită, dar nelipsită în inima mea. Nicăieri nu m-am simțit la fel de în siguranță ca în brațele tale. Mi-ai oferit, și încă îmi oferi, rădăcini care mă leagă de onestitate, de curaj și de speranță. Mă ajuți să am încredere în mine și să privesc lumea cu alți ochi, chiar și atunci când lumea întreagă pare s-o fi luat razna.

Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut, pentru cât ai muncit, că ești mândru de mine chiar și pentru cele mai neînsemnate succese, că mă iubești și atunci când eșuez. Îți mulțumesc că m-ai sprijinit până când am reușit să mă țin singură pe picioare, că m-ai îndrumat până am reușit să îmi găsesc singură calea. Te iubesc necondiționat. La mulți ani, tata”, este mesajul fiicei lui Marius Șumudică, Sarah-Maria.