Fiica lui Niculae a luat primele decizii, din postura de patroană a Astrei! ”S-a întâlnit cu Dani Coman și cu căpitanul echipei”

Giosanu Catinca / 22.02.2021, 20:33
Fiica lui Niculae a luat primele decizii, din postura de patroană a Astrei! ”S-a întâlnit cu Dani Coman și cu căpitanul echipei”

La cei 31 de ani ai săi, Adina Elena Niculae a ajuns patroană la Astra Giurgiu. Și asta, din cauză că Ioan Niculae a fost condamnat într-un dosar la cinci ani de închisoare cu executare.

Fiica lui Niculae a luat primele decizii, din postura de patroană a Astrei!

Fiica cea mică a lui Niculae a moștenit întreg imperiul financiar construit de către omul de afaceri și s-a implicat din prima la echipa de fotbal.

Noua șefă a formației giurgiuvene este absolventă a Facultății de Management, din cadrul ASE. Ea este implicată în mai multe afaceri ale tatălui ei. La fel ca majoritatea oamenilor de fotbal, Narcis Răducan consideră că fiica lui Ioan Niculae este pregătită pentru a prelua destinele Astrei Giurgiu.

Nu e oricine, are afaceri de ani de zile. Nu a venit de la terasă să se ocupe de fotbal. E în mediul de afaceri de ceva timp și, având în vedere că face parte din familie, poate e chiar mai bine, poate dă o notă de echilibru și de profesionalism. Femeile sunt mai serioase. Cred că avea agenție de turism, ceva de genul”, a declarat Narcis Răducan, la emisiunea Liga Digi Sport.

”S-a întâlnit cu Dani Coman și cu căpitanul echipei”

Adina Niculae a preluat conducerea la Astra și a și luat primele decizii, din postura de patroană. Femeia s-a dus în cantonamentul fotbaliștilor, înainte de meciul cu Dinamo, care s-a jucat duminică seară, la Giurgiu. Frumoasa blondină s-a deplasat acolo pentru a-i asigura pe jucători că nu vor întâmpina probleme financiare și că proiectul va continua.

Suntem alături de el și dorim ca el să revină lângă echipă, avem nevoie de susținere. Îi mulțumesc și doamnei Niculae, a venit la hotel, am avut o discuție cu căpitanii de echipă și doamna Niculae l-a mandatat pe Dani Coman, el va răspunde de clubul Astra. Avem promisiuni că se rezolvă restanțele financiare, jucătorii merită și atunci putem cere mult mai mult de la ei.”, a declarat Eugen Neagoe, la scurt timp după meci.

Ioan Niculae a fost arestat după ce s-a predat poliției
Ioan Niculae a fost arestat după ce s-a predat poliției

Ce avere are Ioan Niculae

Ioan Niculae, proprietarul grupului InterAgro, a fost singurul român prezent în Topul Forbes al miliardarilor lumii pentru anul 2013. La acel moment, el deținea o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari. Tot atunci, Ioan Niculae se afla pe locul 1.268 în lume. În schimb, Dinu Patriciu, care se găsea în 2012 pe locul 854, a părăsit clasamentul.

În momentul de față, Ioan Niculae are o avere care însumează 300-400 de milioane de euro, arată cel mai recent Top 300 Capital.

În 2013, el a investit aproape 50 mil. dolari într-o centrală în cogenerare, parte a strategiei pe termen lung de a reduce costurile şi de a începe să vândă energia generată în exces. Niculae deţine şi un operator privat de aeronave. A lucrat la o companie agricolă de stat, apoi s-a lansat pe cont propriu.

VIDEOCLIPUL ZILEI