Filmul care o să-l enerveze pe Dan Șucu, acționarul Rapidului. Echipa din Giulești, subiect de batjocură într-o producție românească

Gabriel-Alexandru Ioniță 15.09.2022, 09:10
Filmul care o să-l enerveze pe Dan Șucu, acționarul Rapidului. Echipa din Giulești, subiect de batjocură într-o producție românească

Dan Șucu și toți fanii Rapidului vor fi cu siguranță extrem de iritați în momentul în care va fi lansat următorul film realizat de Matei Dima, cunoscut sub numele „de scenă” BRomania. De fapt, giuleștenii, ca și mulți alți români, au putut vedea deja scena revoltătoare în care echipa alb-vișinie este înjurată într-un mod grobian, exact așa cum se întâmplă și la meciurile contra rivalelor din România.

Lui Dan Șucu nu îi va plăcea asta! Scandări „ca pe stadion” la adresa Rapidului în noul film realizat de cunoscutul BRomania

Pe Internet a apărut deja un soi de trailer al filmului care ar urma să fie lansat undeva la finalul acestei luni, intitulat „Teambuilding”. Concret, este vorba despre mai mulți angajați ai unei companii, care pleacă împreună cu un autobuz într-o vacanță, cu scopul de a lega relații de prietenie între ei.

Pe drum, ei încep să discute despre tainele „corectitudinii politice”, iar șeful lor le explică în mare, pe înțelesul lor, cam despre ce este vorba cu acest concept. Managerul respectiv, interpretat de BRomania, sintetizează și le spune oamenilor săi că este vorba despre „a jigni pe cineva fără ca acesta să își dea practic seama”. Și dă mai multe exemple în acest sens. Iar, la final, oamenii aflați în subordinea sa folosesc una dintre aceste „injurii elevate” pentru a scanda un „cântec” insultător la adresa Rapidului, pe modelul celui cântat de mai toate galeriile adverse la meciurile din competițiile interne.

Cum a decurs întreaga scenă

– Care e faza asta cu politically correctness?

– Băi, e o artă! Arta de a jigni pe cineva într-un mod diplomat ca să nu se prindă.

– De exemplu, cum îi zici cuiva «Taci, dracului, că ești prost!»?

– Păi, îi spui «Apreciez feedback-ul tău și o să îl iau în considerare».

– Și dacă zici «Mă doare în c*r»?

– «Trimite-mi pe mail»

– Auzi, dar m**e cum se zice în «corporateza» asta?

– «Kind reminder»

– Ne p***m pe ei la infinit, kind reminder lu’ Rapid

AICI VIDEO cu întreaga scenă

Rapidiștii, loviți din toate părțile în această perioadă

În tot acest timp, cei de la Rapid, și în special Cristi Săpunaru, sunt puși la zid de toată lumea fotbalului din România după scandalul de la finalul meciului cu FCU Craiova, de la Tg. Jiu. Ultimul înscris pe această listă este Adrian Porumboiu, fost arbitru FIFA și fost patron la FC Vaslui.

„Categoric, am rămas cu un gust amar. Eu am toată admirația pentru Săpunaru și chiar țin la el foarte mult. Dar ar trebui să fie un pic mai ponderat, un pic mai calm. Nu, nu, nu se va da niciun exemplu. Dacă îl suspenzi pe Săpunaru, ai mai mulți de suspendat. Nu văd, dar mă rog, nu știu. Eu am o poziție, am un punct de vedere, dar când mă gândesc cine îi judecă, mă abțin”, a spus Adrian Porumboiu la PlaySport Live.

Urmăriți Playsport.ro și pe