Filmul românesc ajuns pe primul loc în topul Netflix. Nimeni nu se aștepta la un asemenea succes

Alex Matei 28.03.2023, 09:58
Filmul românesc ajuns pe primul loc în topul Netflix. Nimeni nu se aștepta la un asemenea succes

Actorii români au motive serioase de bucurie. Un film produs la noi în țară a ajuns pe locul întâi al celor mai vizionate filme de pe Netflix, la doar trei zile de la lansare. În rolul principal joacă cunoscuta actriță română de origine evreiască Maia Morgenstern.

Filmul românesc care a ajuns pe primul loc în topul Netflix

Filmul „Capra cu trei iezi”, produs de regizorul Victor Canache, a ajuns pe primul loc al celor mai vizionate pelicule de pe Netflix. Producția este o reecranizare a celebrei povești scrisă de Ion Creangă.

Filmul românesc care a ajuns pe primul loc în topul Netflix este o variantă dură a cunoscutului basm în care o văduvă hotărâtă trebuie să-și apere cei trei copii de un vecin însetat de sânge, care vrea răzbunare.

”Capra cu trei iezi” a fost lansat pe 23 martie și se află pe locul 1 în top 10 cele mai vizionate filme de pe Netflix în România. Nimeni nu se aștepta la un asemenea succes. Filmul românesc îi are în rolurile principale pe cunoscuții actrori Maia Morgenstern (60 de ani) și Marius Bodochi (63 de ani).

Ce părere au abonații Netflix despre noua producție românească

Pelicula regizată de Victor Canache (36 de ani), „Capra cu trei iezi”, a creat dezbateri aprinse în mediul online. O parte dintre cinefili apreciază că filmul românesc care a ajuns pe primul loc al celor mai vizionate pelicule de pe Netflix n-ar fi trebuit să existe.

”Un film foarte bun, însă nerecomandat minorilor. De mult nu am mai văzut un film românesc atât de captivant“, „Bun, foarte bun. Incredibilă atmosfera”, „Of, of… Același tipar de când mă știu în filmele românești… ca la teatru… Sper să ne facem bine și noi în industria de film. Ecranizări după orice s-ar face nu putem depăși tiparul… Prea profundă pentru mine toată «industria» filmului românesc“, ”Fără supărare, dar mi se pare o dramă foarte proastă, nu poveste. Păcat!“, „Bun filmul, văzut în cinema“, „M-a traumatizat filmul asta și ați ruinat povestea pentru mine. Mă duc să arunc cărțile cu «Capra cu trei iezi», că nu vreau să mai aud de ea….. mai faceți și voi o comedie“, acestea sunt doar câteva din comentariile care se regăsesc pe pagina de Facebook a platformei Netflix.

Urmăriți Playsport.ro și pe