Final de aventură pentru Ionuț Radu la Inter. Ajunge la o echipă obscură din Italia

Gabriel-Alexandru Ioniță 19.06.2022, 22:36
Final de aventură pentru Ionuț Radu la Inter. Ajunge la o echipă obscură din Italia

Presa din Italia anunță că Ionuț Radu va juca în sezonul viitor la Cremonese, echipă nou-promovată în Serie A. Informația a fost confirmată deja de trei surse diferite din Peninsulă, ceea ce înseamnă că șansele acestei mutări sunt foarte mari.

Ionuț Radu este foarte aproape de a fi împrumutat la Cremonese pentru următorul sezon

Cei de la tuttomercatoweb.com au anunțat primii că Ionuț Radu va merge sub formă de împrumut la micuța formație din Cremona. Ei au scris despre faptul că operațiunea este în curs de desfășurare și că mai sunt doar câteva detalii de pus la punct.

Se conturează viitorul lui Ionuț Radu. Din informațiile noastre, tânărul portar al lui Inter este doar la doar un pas de a se transfera, sub formă de împrumut, la Cremonese. Acum sunt puse la punct ultimele detalii, iar operațiunea este în curs de desfășurare”, au dezvăluit cei de la Tutto Mercato Web.

Informația lor a fost confirmată și de Nicolo Schira, un jurnalist cunoscut în Italia pentru acuratețea veștilor referitoare la piața transferurilor. El a informat că cei doi impresari ai lui Ionuț Radu și-au dat acceptul pentru această mutare. Astfel, nu ar mai rămâne decât un acord final între oficialii lui Inter Milano și cei ai lui Cremonese. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla în cadrul unei ședințe pe care ei o vor avea în scurt timp.

Este așteptată o întâlnire între Cremonese și Inter pentru a încerca să rezolve împrumutul lui Ionuț Radu. Agenții Oscar Damiani și Crescenzo Cecere și-au dat deja acordul”, a scris și Nicolo Schira pe Twitter.

Informație confirmată din trei surse diferite în presa din Italia

Nu în ultimul rând, și Alfredo Pedulla, de la Gazzetta dello Sport, a confirmat că există șanse foarte mari ca această mutare să se oficializeze în curând. Asta după ce el a anunțat-o pentru prima dată, încă de pe data de 15 iunie.

Momentan, nu se cunoaște exact dacă cei de la Cremonese vor avea o opțiune de transfer definitiv în cazul lui Ionuț Radu. Cert este că portarul român în vârstă de 25 de ani va avea parte de mult mai multe meciuri ca titular decât a avut până acum la Inter Milano.

L-a înșelat iubita pe Ionuț Radu? Fotomodelul despre care s-a spus că ar trăi o poveste de dragoste cu românul a fost surprinsă cu un alt bărbat

Urmăriți Playsport.ro și pe