Final de telenovelă! Cristiano Ronaldo a bătut palma cu noua sa echipă. Salariul colosal pe care îl va încasa

Pintilie Iosif 05.12.2022, 14:21
Final de telenovelă! Cristiano Ronaldo a bătut palma cu noua sa echipă. Salariul colosal pe care îl va încasa

Cristiano Ronaldo s-a decis. Va părăsi Europa pentru prima oară în carieră. Lusitanul va semna, surprinzător, cu o echipă ce a fost antrenată în trecut de Walter Zenga și Ilie Balaci.

Ronaldo pleacă din Europa

Al Nassr, locul doi din Arabia Saudită, a bătut palma cu Cristiano Ronaldo, anunță Marca. Câștigătorul a cinci baloane de aur va ajunge sub comanda lui Rudi Garcia de la 1 ianuarie. Anderson Talisca, Vincent Aboubakar ori David Ospina sunt colegii „cu nume” pe care îi va avea Ronaldo la noul club.

Contractul va fi valabil până în vara anului 2025. La Al Nassr, Ronaldo va încasa un salariu de aproape 100 de milioane de euro pe sezon, suma dublată anual de contractul de publicitate pe care îl va încheia.

„Caz închis: Cristiano Ronaldo va juca la Al-Nassr de la 1 ianuarie”, titrează Marca. Ronaldo va deveni cel mai bine plătit jucător din lume. Al Nassr este pe doi în campionatul saudit.

Cristiano Ronaldo, la Al Nassr / foto: Marca
Cristiano Ronaldo, la Al Nassr / foto: Marca

Cât câștigă anual Ronaldo din afaceri și reclame?

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai importanți sportivi din istorie. Portughezul este cel mai urmărit om de pe Instagram, având 508 milioane de oameni care s-au ”abonat” la conținutul său.

Deși a rămaș ”șomer”, după ce s-a despărțit prin reziliere de contract de Manchester United, atacantul de 37 de ani rămâne unul dintre cei mai înstăriți oameni din lume. Averea lui impresionantă este alimentată anual cu 200 de milioane de euro, sumă pe care o produce din afaceri.

„Cristiano Ronaldo este o adevărată mașinărie de produse, servicii… Are și un muzeu cu efigia lui. Este foarte rar. Aeroportul din Madeira îi poartă numele, în ceea ce privește percepția colectivă, este foarte impresionant”, a declarat Jean-Philippe Danglade, specialist în marketing.

L-a înjurat Ronaldo pe Fernando Santos?

Cristiano Ronaldo (37 de ani) l-ar fi înjurat pe Fernando Santos după ce selecționerul Portugaliei l-a schimbat în minutul 65 al partidei cu Coreea de Sud. Lusitanii au pierdut ultima partidă a grupei H, dar s-au calificat în optimi de pe prima poziție.

Starul portughez nu a jucat mai nimic cu Coreea de Sud, dar a suportat cu greu schimbarea dictată de Fernando Santos. Selecționerul a simțit că fostul jucător al lui Manchester United este în plus pe teren și a cerut înlocuirea. În drum spre margine, atacantul i-a predat banderola lui Pepe, dar nu a uitat să trimită și câteva „bezele” către antrenor.

Presa portugheză i-a citit pe buze lui Ronaldo: „Te-ai grăbit să mă schimbi acum!” ar fi spus acesta, cu privirea îndreptată spre banca tehnică. Mai mult, vedeta lusitanilor ar fi scăpat și câteva înjurături printre dinți.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe