Finalul de an îi poate aduce o veste mare lui Gigi Becali. Unul dintre favoriții de la FCSB, așteptat să revină după doi ani

Robert Zanfir 26.09.2022, 17:03
Finalul de an îi poate aduce o veste mare lui Gigi Becali. Unul dintre favoriții de la FCSB, așteptat să revină după doi ani

Ionuţ Panţîru (26 de ani) ar putea reveni pe terenul de joc după aproape doi ani de la accidentare. Mihai Stoica a anunțat că fundașul stânga este așteptat la antrenamente în ianuarie 2023.

Dezlănțuit pe piața transferurilor în această vară, Gigi Becali ar putea primi curând o veste mare tocmai dinspre lotul de jucători. Omul de afaceri l-ar putea revedea pe teren pe unul dintre favoriții săi din ultima vreme. Ionuț Panțîru este pe cale să pună capăt coșmarului provocat de ciocnirea cu Adrian Șut, din aprilie 2021.

Veste mare pentru Gigi Becali. Ionuț Panțîru, așteptat înapoi pe teren în ianuarie 2023

Mihai Stoica a făcut anunțul cel mare în privința fotbalistului despre care nu se știa dacă va mai juca vreodată fotbal.

„Panţîru probabil că în ianuarie sper să se antreneze cu echipa. Stă de mult timp, e adevărat. O accidentare ciudată”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Ionuț Panțîru s-a „rupt” în aprilie 2021, în urma unei ciocniri cu Adrian Șut. Accidentarea a avut loc la Giurgiu, într-un meci împotriva celor de la Sepsi.

Eventuala revenire a lui Ionuț Panțîru i-ar asigura lui Nicolae Dică concurența pentru postul ocupat de Risto Radunovic. Sorin Șerban, ieșit din grațiile lui Gigi Becali, Alexandru Pantea sau Ovidiu Popescu, accidentat, sunt alte soluții pentru postul de fundaș de bandă stânga.

După ce mi-a dat vestea, am început să plâng. Cred ca am plâns 10 minute incontinuu. O perioadă foarte grea, nu mă aşteptam să fie atât de greu. În primul rând, psihic mă simt foarte încărcat. Nu am avut nicio operaţie până acum sau accidentare. E foarte greu. Sper să revin cât mai repede pe teren.

Îmi e dor să fiu alături de băieţi şi de echipă şi să pun osul de treabă. Mai am de muncit. Nu ştiu cât mai durează, sper cât mai repede. Au fost antrenamente foarte grele zilnic. O lună-două. Nu ştiu deocamdată. Nu am simţit că e grav în momentul accidentării. Am crezut că e o lovitură oarbă. Am încercat să continui, dar am cerut schimbare apoi”, a spus Ionuţ Panţîru, pentru FCSB TV.

250.000 de euro este cota fundașului dreapta, potrivit Transfermarkt
57 de meciuri a jucat Ionuț Panțîru pentru FCSB, în care a marcat de două ori