Finul lui Messi, reacție virală pe net. Ce le-a scris celor de la PSG, după despărțirea de starul argentinian: „Pentru voi”

Catinca Giosanu 07.06.2023, 13:24
Finul lui Messi, reacție virală pe net. Ce le-a scris celor de la PSG, după despărțirea de starul argentinian: „Pentru voi”

Benjamin Aguero, fiul în vârstă de 13 ani al lui Sergio Aguero, a atras atenția cu ultima sa postare pe contul de Instagram. Puștiul i-a pus la punct pe cei de la PSG după ce Messi a jucat ultimul meci pentru formația franceză.

Benjamin Aguero, reacție fabuloasă după plecarea lui Messi de la PSG

Finul lui Messi a avut o reacție virală pe Instagram după ce parizienii s-au despărțit de starul argentinian. Puștiul în vârstă de numai 13 ani le-a dat peste nas francezilor în momentul în care aceștia au postat un mesaj prin care îi mulțumeau celebrului fotbalist pentru că a făcut parte din echipa lor.

Formația franceză a anunțat despățirea de Messi pe Instagram, iar finul fotbalistului a profitat de ocazie și i-a atins acolo unde îi doare mai tare.

Era prea mare pentru voi.”, a scris micul Benji, în dreptul postării celor de la PSG.

Cât de mult i-a afectat pe cei de la PSG plecarea lui Lionel Messi

Faptul că au încetat să mai lucreze cu Lionel Messi, i-a afectat enorm pe francezi. Presa internațională arată că că peste 1,5 milioane de suporteri au încetat să mai urmărească pagina clubului.

Dacă clubul francez avea sâmbătă peste 70,4 milioane de abonați, duminică seara pagina lor era urmărită de ”doar” 68,9 milioane de persoane. Și pe Twitter s-a înregistrat o cădere, însă de dimensiuni mult mai mici. Francezii au pierdut 10.000 de abonați.

”Messi le-a transformat clubul într-unul relevant în lume”

Fanii lui PSG l-au huiduit pe Lionel Messi în momentul în care a ajuns la stadion pentru a disputa ultimul meci în tricoul francezilor. Mulți nu au înțeles reacția lor, pentru că nu își amintesc ca gruparea să fi avut rezultate excepționale înainte să vină argentinianul la echipă.

Dezgustător club, dezgustători fani”, „Nu e ca și cum clubul ăsta câștiga Ligi ale Campionilor înante să vină el. Ce a făcut să fie atât de detestat?”, „Ar trebui să fie recunoscători că Messi le-a transformat clubul într-unul relevant în lume”, „Rușinos!”, au fost câteva dintre comentariile postate pe rețelele sociale.

Urmăriți Playsport.ro și pe