Fiul lui Cristi Borcea, amendat cu 60.000 de lei înainte ca Dinamo o să umilească pe Argeș. Ce s-a întâmplat cu Patrick și firma lui

Catinca Giosanu 30.05.2023, 14:46
Fiul lui Cristi Borcea, amendat cu 60.000 de lei înainte ca Dinamo o să umilească pe Argeș. Ce s-a întâmplat cu Patrick și firma lui

Patrick Borcea, fiul cel mare al lui Cristi Borcea, se confruntă cu serioase probleme financiare. Moștenitorul fostului acționar majoritar al lui Dinamo are datorii mari, lucru care nu este deloc pe placul tatălui său.

Fiul lui Cristi Borcea, lovitură de proporții

Cristi Borcea a încasat o lovitură de proporţii chiar de la fiul lui. Omul de afaceri a aflat că Patrick a primit o amendă de zeci de mii de lei. Totul după ce reprezentanții gărzii de mediu din Constanța au făcut mai multe controale la firma pe care o conduce fiul său. Este vorba despre o firmă de imobiliare.

Cu ajutorul companiei, Patrick a construit un ansamblu rezidențial ce va avea 384 de apartamente de lux în Constanța.

Motivul pentru care a fost amendat Patrick, fiul cel mare al lui Cristi Borcea

Garda de Mediu Constanța a constatat că nu există spații de depozitare temporară, dotate cu containere pentru colectarea separată a deșeurilor din construcții, acestea fiind aruncate în locuri nepotrivite din interiorul șantierului. Prin urmare, a amendat compania cu suma de 60.000 de lei.

60.000 lei a fost amenda pentru dezvoltatorul proiectului imobiliar din zona cartierului Veterani, care realizeaza un ansamblu de sase imobile cu destinatia de locuinte colective, cu regim de inaltime P+8 Etaje. La data verificarilor s-a constatat ca nu sunt amenajate spatii de depozitare temporara, dotate cu containere pentru colectarea separata a deseurilor din constructii, acestea fiind aruncate la intamplare in incinta organizarii de santier.

Conform OUG nr.92/2021 privind regimul deseurilor, pentru asigurarea unui grad inalt de valorificare si pentru facilitarea pregatirii pentru reutilizare, reciclare sau alte operatiuni de valorificare, producatorii de deseuri au obligatia sa colecteze separat deseurile si sa nu le amestece cu alte deseuri sau materiale cu proprietati diferite. Fapta se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 40.000 lei si 60.000 lei pentru persoane juridice.”, se arată în comunicatul emis de reprezentanții gărzii de mediu din Constanța, conform focuspress.ro.

Patrick Borcea, ce va împlini 26 de ani în decembrie, colaborează cu Valentin Țăranu pentru firma Geometrik Build. Fiul fostului acționar de la Dinamo spera să dea lovitura cu acest proiect, însă societatea nu a avut activitate în 2020 și 2021 și a raportat datorii de 44.940.937 de lei, potrivit sursei citate mai sus.

Urmăriți Playsport.ro și pe