Fiul marelui Cristian Țopescu, în situație critică! Ce s-a întâmplat cu moștenitorul cunoscutului comentator sportiv

Ștefănescu Dragoș / 17.11.2021, 13:36
Fiul marelui Cristian Țopescu, în situație critică! Ce s-a întâmplat cu moștenitorul cunoscutului comentator sportiv

Din păcate, drama familiei Țopescu continuă. Fiul Marelui Cristian Țopescu este într-o situație critică. Acesta tocmai a aflat că are de restituit unei bănci, o sumă enormă de bani.

Fiul marelui Cristian Țopescu, în situație critică

Drama familiei Țopescu continuă din păcate. După câțiva ani de la moartea cunoscutului om de televiziune și a fiicei acestuia, Cristi Țopescu Jr. are probleme grave cu banii.

Țopescu Jr. are de restituit unei bănci o sumă uriașă de bani, în urma unei ipoteci imobiliare. Se pare că acesta are de restituit suma de aproape 700.000 de lei, scrie Cancan.

Banca i-a cerut banii lui Cristi Țopescu Junior, iar cererea de executare silită a fost aprobată. Țopescu Jr. a făcut un împrumut pentru bunuri imobiliare, dar la un moment dat nu a mai plătit ratele aferente. După mai multe termene, instanța a decis în defavoarea fiului fostului mare comentator sportiv.

Admite cererea. Încuviinţează cererea de intervenţie formulată în cursul executării silite efectuate în dosarul de executare nr. 1684/2021, în temeiul titlurilor executorii reprezentate de contract de credit pentru bunuri imobiliare nr.RBRO5628125/18.01.2018 şi Contract de ipotecă imobiliară autentificat, pentru recuperarea sumei de 697.971,60 lei. Fără cale de atac”, se arată în soluția pe scurt emisă de tribunal.

Țopescu Jr. a divorțat în 2019

Cristi Țopescu era căsătorit cu Raluca din anul 2010. Cei doi au împreună doi băieti, Noah și Lucas. Țopescu Jr. și Raluca au trăit o frumoasă poveste de dragoste care a început la un meci al Stelei. Raluca Țopescu a povestit cum l-a cunoscut pe Cristi și cât de rapid a evoluat relația lor.

La un gol marcat de Steaua, am sărit de bucurie. Purtam nişte ochelari de soare ce au sărit şi ei, la fel ca mine, un rând mai în faţă… Un tip… părea cam nesuferit, s-a întors şi mi i-a înapoiat.

În secunda aia m-am gândit ce norocoasă sunt că nu i-a furat! Câteva săptămâni mai târziu, a reuşit totuşi să-mi fure ceva: inima, inima mea!”, a povestit Raluca Ţopescu.

În urmă cu patru ani, Raluca îl acuza pe Țopescu Jr. de infidelitate în mod public. În ciuda scandalului iscat, cei doi s-au împăcat la scurt timp.

Totuși, în primăvara anului 2019, fiul legendarului comentator tv a decis să pună capăt mariajului cu Raluca. Țopescu Jr. a demarat acțiunea de divorț la Judecătoria Sectorului 1.

Dramele familiei Țopescu au început în mai 2018, atunci când marele comentator sportiv Cristian Țopescu a decedat la vârsta de 81 de ani. Pe 12 ianuarie 2020, Cristina Țopescu, fiica regretatului jurnalist, fostă prezentatoare și comentatoare tv, a murit la vârsta de 59 de ani. Trupul neînsuflețit al fiicei fostului mare comentator sportiv a fost descoperit în locuința din Otopeni de către polițiști.