Fiul său mort în accident de mașină l-a privit din ceruri cum a reușit să-și țină promisiunea! Lacrimile unei victorii triste

Radu Bordei 19.01.2021, 14:49
Fiul său mort în accident de mașină l-a privit din ceruri cum a reușit să-și țină promisiunea! Lacrimile unei victorii triste

Fiul său mort l-a privit din ceruri cum a reușit să-și țină promisiunea! Una din cele mai emoționante și triste povești din fotbal, din startul lui 2021, vine din Mexic.

Antrenorul celor de la Monterrey a reușit o performanță deosebit: a câștigat titlul în Mexic, iar apoi a izbucnit în plâns. Nu erau însă lacrimi de bucurie, ci de tristețe.

Fiul său mort l-a privit din ceruri cum a reușit să-și țină promisiunea

Toată lumea a fost impresionată de lacrimile vărsate de Antonio Mohamed. Antrenorul celor de la Monterrey a izbucnit în plâns la sfârșitul meciului care i-a adus titlul în Liga MX. Mai ales că a fost o finală tensionată, cu rivalii de la Club America. Totul s-a decis la loteria penaltiurilor, așa că dramatismul a atins cote înalte.

Motivul din spatele acestor lacrimi este însă unul foarte trist. Antrenorul și-a pierdut fiul, Farid, într-un accident de mașină, în 2006. Aceștia erau în Germania, pentru campionatul mondial, când s-a petrecut tragicul accident. Iar viața antrenorului nu a mai fost la fel până nu a reușit să îndeplinească promisiunea făcută fiului, pe când acesta era în viață.

Lacrimile antrenorului au impresionat o lume întreagă

Farid era un fan înfocat al celor de la Monterrey

Farid a crescut cu Monterrey în suflet, de aceea a fost fericit când tatăl său i-a promis că într-o zi avea să câștige titlul cu favoriții lui. Din păcate, Antonio nu a apucat să se bucure alături de copil pentru performanța obținută. După dispariția lui Farid, antrenorul a încercat să își țină promisiunea față de fiul dispărut.

Între 2015 și 2018, Antonio Mohamed a antrenat pe Monterrey, dar fără să câștige titlul în Liga MX. După aceea, a încercat să își construiască o carieră, în Spania. Totuși nu a avut succces pe banca celor de la Celta Vigo și a fost îndepărtat de la echipă. A urmat o nouă aventură eșuată în Argentina, la Huracan.

Promisiune îndeplinită

La 49 de ani, managerul s-a întors pentru a-și ține, în sfârșit, promisiunea față de Farid. Și de data aceasta a mers până la capăt. A fost ajutat și de jucători, care nu și-au pierdut cumpătul la loviturile de departajare. Doar un penalty au ratat cei de la Monterrey, care s-au impus cu 4 la 2. Printre marcatori a fost și fostul atacant de la Tottenham, Vincent Janssen, care nu s-a impus la Londra.

Iar Antonio Mohamed a pus mâna pe trofeul atât de râvnit. Și s-a ținut de promisiunea făcută cu mult timp în urmă.

Urmăriți Playsport.ro și pe