FLASH-INTERVIU cu dinamovistul Tomozei, la Tribuna a II-a din Ghencea. „Dacă echipa se salvează, contractul se prelungește automat. Totuși, pot pleca oricând dacă ei consideră că n-am valoare să joc aici!”

Bădulescu Silvian / 07.05.2022, 15:48
FLASH-INTERVIU cu dinamovistul Tomozei, la Tribuna a II-a din Ghencea. „Dacă echipa se salvează, contractul se prelungește automat. Totuși, pot pleca oricând dacă ei consideră că n-am valoare să joc aici!”
  • Meciul dintre Steaua și Universitatea Cluj, disputat miercuri, 4 aprilie, de la ora 19.00 a avut o asistență a spectatorilor destul de scăzută, undeva la 5000, în raport cu așteptările create în jurul acestei partide;
  • Totuși, la meci și-au făcut apariția mai multe personalități din cadrul fenomenului fotbalistic, foști jucători sau antrenori din Ghencea precum Sorin Paraschiv sau Ilie Stan. Ca de obicei, peluza Sud Steaua a fost și ea la datorie, însă, pe teren, „studenții” lui Erik Lincar au trecut testul „militarilor”;
  • La această partidă a fost surprins de reporterul Playsport.ro și Marius Tomozei, fotbalist legitimat la Dinamo, echipă aflată pe locul 14 al Ligii 1. Aflat cu familia la meci, fundașul dreapta a oferit un flash-interviu în pauza disputei dintre steliști și clujeni în care a vorbit atât de motivul care l-a făcut să asiste la partidă, precum și de situația sa medicală. Jucătorul a suferit o ruptură de ligamente după o intrare a lui Malcolm Edjouma într-o partidă cu FC Botoșani;
  • Totodată, fotbalistul venit în „Groapă” de la UTA a menționat reporterului Playsport.ro și ce urmează pentru el la echipa din „Ștefan cel Mare”.

„Recuperarea decurge peste așteptările celor de la clinică”

Marius Tomozei, venit la Dinamo în această iarnă de la UTA, se află într-un proces de recuperare după accidentarea suferită la partida cu Botoșani.

Profitând de timpul liber, jucător a venit alături de familie pentru a urmări partida în care, conform spuselor sale, pe teren s-au aflat mai mulți prieteni.

În primul rând, am venit ca să-l aduc pe băiatul meu la stadion, iar mai apoi pentru că joacă U Cluj, echipă pe care voiam s-o văd. Am foarte mulți prieteni la ambele formații, așa că am profitat de timpul liber. U Cluj este favorita mea la acest meci, pentru că n-aș putea să țin cu Steaua.”

Marius Tomozei și familia, la Tribuna a II-a a stadionului „Steaua”

Scos din circuit pentru o perioadă îndelungată, cum s-a scris inițial, Marius Tomozei a declarat că recuperarea merge peste așteptări, astfel că, din luna iulie, fotbalistul poate reveni la antrenamentele echipei.

Recuperarea decurge foarte bine. Am vorbit și cu cei de la kineto, de la clinică și mi-au transmis că sunt peste așteptările lor. Trag cât de mult pot de mine pentru a reveni pe gazon cât mai rapid. Sezonul e încheiat pentru mine, dar din luna iulie aș putea să încep antrenamentele cu echipa.”

Totodată, fotbalistul de bandă a vorbit și despre situația contractuală cu formația din „Ștefan cel Mare”.

Înțelegerea mea expiră la vară, dar dacă se salvează echipa, mi se prelungește cu încă un an. Există și o clauză în contract conform căreia clubul poate să-l rezilieze oricând dacă ei consideră că nu demonstrez că am valoare să joc la Dinamo. Nu am vorbit cu domnul Uhrin, în schimb am fost la meciurile de acasă, le-am urat baftă și atât. Am avut niște discuții cu domnii Mureșan și Zăvăleanu iar săptămâna asta urmează să mai am una legată de contractul meu.”

Noi investitori la Dinamo?

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar de la Dinamo, a declarat, pentru Digi Sport, că la formația din „Groapă” ar putea să vină, în perioada următoare, doi investitori cu expertiză în domeniul sportiv.

În cazul venirii acestora, ar fi un mare plus financiar, dar și sportiv. Totodată, din declarațiile date de Răzvan Zăvăleanu, respectivii nu condiționează un eventual parteneriat de rămânerea în prima divizie.

Sunt foarte optimist că va veni un investitor. Mă ocup în principal de această problemă. Nu le mai pot considera simple discuții, alte amănunte nu vă pot da. E vorba despre niște oameni foarte serioși, cu resurse, și îmi pun mari speranțe că vom concretiza ceva.

Mă încânta modul în care dumnealor pun problema în privința potențialelor performanțe ale lui Dinamo. E vorba de oameni cu experiență în domeniul sportiv. Va fi foarte bine pentru Dinamo dacă vor veni. Nu e condiționată venirea dumnealor de rămânerea în Liga 1, dar ar fi un atu rămânerea în Liga 1.

N-am stat la masă cu oricine, am stat la masă cu diferiți oameni care au vrut la Dinamo. I-am verificat și i-am ignorat pe cei pe care am simțit că nu sunt ce trebuie cu Dinamo.”