Flavius Stoican dă vina pe ghinion după umilința de la Botoșani. „Luăm cele mai frumoase goluri”

Bordei Radu / 07.02.2022, 22:20
Flavius Stoican dă vina pe ghinion după umilința de la Botoșani. „Luăm cele mai frumoase goluri”

Flavius Stoican rămâne fără victorie pe banca celor de la Dinamo. Antrenorul avea alte așteptări de la meciul cu Botoșani, mai ales că a încercat să își motiveze jucătorii toată săptămâna. Stoican a pierdut toate meciurile, de la revenirea pe banca „câinilor” și retrogradarea este un scenariu tot mai probabil.

Cu toate acestea, antrenorul nu renunță și chiar crede că alb-roșii au capacitatea de a se salva. Asta în ciuda rezultatelor proaste din ultimul timp.

Flavius Stoican așteaptă norocul și de partea sa. „Luăm cele mai spectaculoase goluri din campionat!”

Flavius Stoican a încercat să găsească explicații pentru un nou eșec suferit de jucătorii săi. Dinamo pierde tot, în noul an, iar salvarea este tot mai departe.

Parcă luăm cele mai spectaculoase goluri, totul este împotriva noastră. Am început bine meciul, apoi a venit o centrare și gol. Apoi șut Jaja, gol. Am tot încercat să jucăm, să facem posesie, cu două vârfuri, dar n-am marcat. Eu vreau să jucăm până la final, nu vreau să cedăm. Am jucat cu o echipă bună, de play-off. Foarte buni, pragmatici, au speculat toate ocaziile.

Nu avem voie să cedăm, nu avem nimic de pierdut. Trebuie să jucăm, chiar dacă vine Craiova, altă echipă tare. Poate că se întoarce norocul și la noi, dar nu trebuie să ne pierdem încrederea. Avem jucători care să facă diferența, dar trebuie să avem și șansă. Păi noi am marcat, aveam 4 jucători care puteau da gol, dar a marcat fix cel din offside, a comentat Flavius Stoican

Flavius Stoican surprinde pe toată lumea. „Suntem buni, o să și demonstrăm”

În ciuda rezultatelor negative, Stoican nu și-a pierdut încrederea în jucătorii săi. Jucătorii aduși în această iarnă vor arăta că au valoare și vor ridica Dinamo în clasament.

O să fim o echipă bună, în viitorul apropiat. Avem jucători buni, o să demonstreze. Să nu ne pierdem încrederea, jucăm bine, pasăm, doar că trebuie să marcăm, este de părere antrenorul dinamovist.

Totuși, Stoican recunoaște că retrogradarea este un scenariu tot mai realist la Dinamo. Mai ales că meciurile trec și rezultatele nu vin.

Totul este posibil, dar noi nu vrem să retrogradăm, știu că este o situație foarte grea dar nu trebuie să ne pierdem capul. Trebuie să nu mai facem cadouri, să adunăm un punct, trei, cât se poate. Să nu ajungem la o diferență mare la play-out. Timpul nu este aliatul nostru, trebuie să ne obișnuim unii cu alții pe repede înainte, a concluzionat Stoican