Flavius Stoican l-a pus pe liber, șefii îl salvează! Ce se întâmplă cu cel mai vechi om din staff-ul lui Dinamo

Robert Zanfir / 10.01.2022, 16:29
Flavius Stoican l-a pus pe liber, șefii îl salvează! Ce se întâmplă cu cel mai vechi om din staff-ul lui Dinamo

Flavius Stoican l-a pus pe liber pe Iulian Mihăescu (59 de ani), dar fostul mare jucător al lui Dinamo ar putea primi din partea conducerii o poziție în cadrul clubului.

Dinamo încearcă să iasă din zodia scandalului, în care a fost aruncată de Mircea Rednic. Dovezi ale stilului conflictual pe care l-ar fi impus fostul tehnician sunt scoase și acum la lumina zilei. Totuși, numirea lui Flavius Stoican pare să fi adus liniștea de care are nevoie clubul.

Flavius Stoican l-a pus pe liber! Ce se întâmplă cu cel mai vechi om din staff-ul lui Dinamo

Una dintre dovezile încrederii de care are parte Flavius Stoican este îndepărtarea lui Iulian Mihăescu, fostul mare fotbalist al lui Dinamo de la mijlocul anilor 80.

Cel mai vechi om din staff-ul „câinilor” a fost pus pe liber de Flavius Stoican, după cum a anunțat Fanatik.ro, iar șefii ar fi fost de acord cu decizia.

Totuși, fostul secund al lui Mircea Rednic va avea parte de o nouă șansă din partea clubului. Conform ProSport, acesta va avea o discuție cu oficialii echipei, pentru a i se găsi o poziție în cadrul societății.

„Nu mai am treabă cu prima echipă. Am fost anunțat că nu intru în planurile lui Flavius Stoican. Dacă intram în planurile sale, atunci auzeați de mine că sunt la antrenamentele primei echipei.

Eu sunt la dispoziția clubului, iar marți voi avea o discuție cu conducerea să văd care o să fie situația mea. Nu știu dacă voi rămâne în club, deoarece încă nu mi-am clarificat situația. Vă repet: marți voi avea o discuție cu conducerea și voi vedea ce o să fac”, a declarat Iulian Mihăescu pentru sursa amintită.

Iulian Mihăescu, salvat de șefii lui Dinamo

Iulian Mihăescu nu va mai face parte din staff-ul primei echipei, dar tehnicianul este considerat un om important din istoria clubului. Potrivit oamenilor din interior, alb-roșii vor căuta soluții pentru a-i fi asigurat salariul.

„Flavius a primit mână liberă, iar el și-a ales staff-ul așa cum a considerat că îi este mai bine. Totuși, nu se va renunța definitiv la Iulian Mihăescu.

Dânsul este o glorie a lui Dinamo, iar salariul lui poate fi suportat în continuare de societate chiar dacă nu o să mai facă parte din staff-ul de la prima echipă.

Șefii au discutat între ei și vor să îi propună să rămână în club, îi vor găsi un rol cu siguranță”, a recunoscut pentru sursa menționată, un om din cadrul clubului.

Răzvan Zăvăleanu trage un semnal de alarmă și avertizează: „Asta nu ne ajută”

Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit că Dinamo este în negocieri cu 4 posibili investitori, care să vină alături de club, în încercarea de a-l salva de la retrogradare. Administratorul judiciar are și un apel către fanii echipei.

„Avem discuții nu doar cu cei din Dubai, avem 4 convorbiri în acest moment. Două în străinătate, două în România. Cu unii dintre ei suntem mai avansați, în sensul în care am trimis deja documentele pentru due diligence. Cu alții suntem într-o fază incipientă.

A fost și pauza cauzată de Sărbători, a rămas ca în partea a doua a lunii ianuarie să reluăm discuțiile. Am mari speranțe.

Nu ne ajută tulburările din jurul echipei, scandalurile. Rugămintea mea pentru suporteri este ca dincolo de problemele clubului, cine e sau nu antrenor, să strângem toți rândurile și să realizăm că trebuie să salvăm Dinamo.

Eu cred că suporterii nu sunt interesați de nume, Rednic, Mureșan, Zăvăleanu, Stoican, ci de Dinamo. Această idee a brand-ului Dinamo trebuie apărată și salvgardate interesele acestui brand”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Dinamo are un start infernal de an. FC Argeș, FCSB, Botoșani, Universitatea Craiova și UTA sunt primele adversare ale echipei în 2022.