Flavius Stoican, la un pas de bătaie cu o vedetă de la Dinamo! Scandal uriaș după înfrângerea cu CFR Cluj

Octavian Vasilescu 07.03.2022, 11:40
Flavius Stoican, la un pas de bătaie cu o vedetă de la Dinamo! Scandal uriaș după înfrângerea cu CFR Cluj

Dinamo a terminat sezonul regular cu un eșec dur pe terenul campioanei CFR Cluj, scor 1-4. După meci, antrenorul Flavius Stoican (45 de ani) a fost la un pas de bătaie cu mijlocașul Cătălin Carp (28 de ani).

Digi Sport anunță că Flavius Stoican i-a reproșat lui Cătălin Carp mai multe greșeli comise în meciul cu CFR Cluj, iar jucătorul nu a reacționat prea bine. Se pare că Stoican l-a certat în primă fază pe Carp în vestiar, iar apoi l-a tras la răspundere și în autocar. În acel moment, Carp s-ar fi enervat teribil.

Flavius Stoican, la un pas de bătaie cu o vedetă de la Dinamo

Flavius Stoican și Cătălin Carp au fost la un pas de bătaie în autocar. Gabi Torje (32 de ani) a intervenit și i-a despărțit pe cei doi. Carp nu a mai rezistat să asculte criticile lui Flavius Stoican și i-ar fi răspuns în termeni duri antrenorului de la Dinamo.

Cătălin Carp a fost titular în meciul CFR Cluj – Dinamo, dar Flavius Stoican l-a schimbat în minutul 54. Mijlocașul a fost înlocuit cu Antonio Bordușanu (17 ani).

Flavius Stoican, supărat după CFR Cluj – Dinamo 4-1: „Aceste greșeli ne costă!”

Dinamo a condus în meciul cu CFR Cluj, după golul marcat de Baptiste Aloe în minutul 4. Ciprian Deac a egalat în minutul 40, iar totul s-a năruit pentru Dinamo înaintea pauzei, când Steliano Filip a fost eliminat pentru un fault dur. După pauză, CFR Cluj s-a distrat cu Dinamo, iar ardelenii s-au impus cu 4-1 în final.

După meci, antrenorul Flavius Stoican (45 de ani) le-a transmis un mesaj clar jucătorilor de la Dinamo.

E greu să joci împotriva CFR-ului și 11 contra 11. CFR a profitat de omul în plus, asta se datorează echipei lor puternice. CFR a profitat la maxim de această situație, noi trebuie să învățăm din aceste greșeli. Se repetă aceste eliminări, trebuie să fim mai responsabili.

Oricât de mult își doresc jucătorii să demonstreze, aceste eliminări ne costă! Am spus mereu că trebuie să fim echilibrați. Atitudinea nu trebuie să ne ia mințile, ne costă aceste eliminări. Am închis bine spațiile până la acel cartonaș roșu, după care s-a rupt totul. Nu puteam spera la mai mult din acest joc, am avut și multe absențe.

Trebuie să fim atenți în play-out, să mergem pe atitudine și determinare. Jucătorii își doresc, iar cuvântul de ordine trebuie să fie ‘echilibru’. Vom trata foarte serios fiecare meci și vom încerca să scoatem maximum din fiecare joc”, a spus Flavius Stoican, după CFR Cluj – Dinamo 4-1.

Dinamo, cifre de coșmar după 30 de etape

Pentru Dinamo urmează meciurile decisive din play-out. „Câinii” trebuie să uite primele 30 de etape, pentru că cifrele lor arată teribil.

Dinamo termină sezonul regular cu cea mai slabă apărare din Liga 1, cu 66 de goluri încasate.

  • Victorii: 4
  • Remize: 5
  • Eșecuri: 21
  • Goluri marcate: 24
  • Goluri încasate: 66 (cea mai slabă apărare din Liga 1)