Florin Andone, din nou pe foaia de joc! În vară se mută la altă echipă

Giosanu Catinca / 13.05.2022, 11:15
Florin Andone, din nou pe foaia de joc! În vară se mută la altă echipă

Coșmarul lui Florin Andone s-a încheiat. Fotbalistul român s-a întors în lotul lui Cadiz după accidentarea teribilă suferită în duelul contra Valenciei pentru un loc în semifinalele Cupei Regelui.

Florin Andone revine în lotul lui Cadiz

Internaționalul român a jucat ultima dată în luna februarie. Cifrele lui nu sunt deloc îmbucurătoare. S-a accidentat de două ori la începutul anului 2022. Până atunci, nu a reușit să marcheze decât un singur gol în tricoul formației spaniole. Este vorba despre unicul gol pe care l-a bifat în ultimii doi ani. Performanța a fost reușită în duelul cu Albacete, care a adus calificarea lui Cadiz în „șaisprezecimile” Cupei Spaniei.

Atacantul român nu va mai rămâne mult la echipa Cadiz. Din vară, el se va întoarce la Brighton & Hove Albion, echipa din Anglia de care aparține și cu care mai are contract până în 2023.

Real Sociedad – Cadiz, scor 3-0

Dacă Barcelona a cedat în fața lui Cadiz, în etapa cu numărul 32 din La Liga, Real Sociedad s-a impus cu 3-0 în fața echipei lui Florin Andone. Meciul s-a desfășurat pe Reale Arena.

Golurile au fost marcate de Alexander Sørloth, minutul 19, Adnan Januzaj, minutul 53 (P), Portu minutul 90+8 (P).

Cadiz a rămas pe locul 17 cu 35 de puncte, în urma acestui eșec usuturător. În schimb, Real Sociedad se află pe locul 6 cu 59 de puncte.

Echipele de start

REAL SOCIEDAD: 1 Álex Remiro, 18 Andoni Gorosabel, 6 (c) Aritz Elustondo, 5 Igor Zubeldia, 15 Diego Rico, 8 Mikel Merino, 3 Martín Zubimendi , 17 Rafinha,  21 David Silva, 11 Adnan Januzaj, 23 Alexander Sørloth

CADIZ: 1 Jeremías Ledesma, 15 Carlos Akapo, 23 Luis Hernández, 32 Víctor Chust, 22 Alfonso Espino, 21 Rubén Sobrino, 6 José Mari, 12 Tomás Alarcón, 11 Oussama Idrissi, 8 Álex Fernández, 25 Lucas Perez

În etapa următoare, cei de la Cadiz vor da peste liderul Real Madrid. Meciul se va disputa duminică, 15 mai, începând cu ora 19:30.