Florin Bratu, la PlaySport LIVE! Totul despre naționala U21 și situația disperată de la Dinamo!

Sorin Chiriac / 06.12.2021, 12:57

Ajuns la 41 de ani, fostul internațional Florin Bratu le calcă pe urme foștilor săi colegi de la echipa națională de fotbal a României, Mirel Rădoi și Adrian Mutu. Ex-antrenorul lui Dinamo își dorește să ducă mai departe munca începută de cei doi antrenori la naționala de tineret a României. Florin Bratu vine astăzi la PlaySport LIVE, într-o ediție eveniment!

Care sunt atuurilor României U21

În ultimele meciuri, naționala de tineret a României nu a arătat extraordinar, poate și din cauza faptului că mulți fotbaliști din fosta generație au făcut pasul la naționala de seniori, condusă de Mirel Rădoi.

Astfel, după un egal cu Georgia, 1-1 și o victorie contra echipei U20 a Suediei, pentru ”tricolorii mici” au urmat două eșecuri, în partidele amicale: 1-3, cu Mexic și 2-4 în fața echipei similare a Italiei. Florin Bratu va vorbi despre atuurile echipei care ne va reprezenta peste doi ani la Campionatul European.

Bratu, despre situația critică de la Dinamo

Astăzi, la PlaySport LIVE, de la orele 18:00, vom vorbi cu Florin Bratu și despre situația clubului său de suflet, Dinamo, care este una critică. Asta după ce, vineri seară, echipa a pierdut și ”derby suferinței”, contra celor de la Academica Clinceni. Pentru echipa alb-roșie a fost al 15-lea meci fără victorie în Liga 1. La finalul partidei, Mircea Rednic a anunțat care este viitorul său la echipa din Ștefan cel Mare.

De asemenea, vom vorbi și despre erorile imense de arbitraj din ultimele etape, care pot decide soarta campionatului. Cât de avantajate de arbitri sunt echipele importante din Liga 1 și ce este de făcut pentru a îndrepta lucrurile.

PlaySport LIVE: luni, marți și vineri, de la 18:00!!!

În această seară, de la orele 18:00,  Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu vor aborda toate subiectele importante din fotbalul românesc, împreună cu Florin Bratu!

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube.