Florin Gardoș, lecție de sinceritate în direct la tv: „Ce să-ți placă la mocirla asta?”

Marian Cărăvan 20.02.2021, 23:03
Florin Gardoș, lecție de sinceritate în direct la tv: „Ce să-ți placă la mocirla asta?”

Florin Gardoș a oferit o lecție de sinceritate în direct la tv, după ce echipa sa a remizat cu Sepsi. Academica Clinceni a smuls un punct important pe terenul covăsnenilor, în etapa a 24-a a Ligii 1.

Florin Gardoș, lecție de sinceritate în direct la tv: „Ce să-ți placă la mocirla asta?”

După un meci dominat autoritar de Sepsi, Academica Clinceni a smuls un punct important în tentativa de a rămâne pe loc de play-off. 0-0 s-a încheiat meciul dintre Sepsi și Academica Clinceni, din etapa a 24-a a Ligii 1. La finalul meciului, Florin Gardoș a recunoscut superioritatea adversarilor. Totodată, a oferit o lecție de sinceritate în direct la tv.

Am câștigat un punct la cum s-a jucat, nici punctul ăsta nu prea îl meritam la cum s-a jucat. Nici mie nu-mi place fotbalul ăsta în mocirlă, în care ne apărăm 90 de minute, dar e bine că n-am luat gol. Când te aperi 90 de minute e normal să te enervezi, ăsta e fotbalul”, a spus Florin Gardoș.

Academica Clinceni e la un pas de o mare performanță, intrarea în play-off.

Am făcut și meciuri mai bune, singurul lucru important este că am reușit să obținem un punct. Sincer să fiu ar trebui să fim fraieri să nu prindem play-off-ul. Cu două-trei victorii ne putem asigura prezența în play-off. Ar fi o reușită foarte importantă să ajungem în play-off, pentru mine ar fi precum câștigarea unui titlu. Când am venit aici obiectivul era evitarea retrogradării”, a spus Florin Gardoș, după remiza cu Sepsi.

Florin Gardos, lectie de sinceritate in direct la tv
Florin Gardos, lectie de sinceritate in direct la tv

Caseta tehnică Sepsi Sfântu Gheorghe – Academica Clinceni 0-0

După ce a învins-o pe FCSB pe Arena Națională, cu 1-0, Academica Clinceni a mai obținut un rezultat bun cu o echipă din play-off. 0-0 s-a încheiat meciul Sepsi – Academica Clinceni, din etapa a 24-a a Ligii 1.

Sepsi: Niczuly – Deligiannidis, Bouhenna, B. Mitrea, Ştefănescu – Golofca, Tincu, Eder Gonzalez – Petrila, Safranko, Achahbar. Antrenor: Leo Grozavu

Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Bilali, Gardoş, Dobrescu – A. Popa (Tănase ’68), Ventura, L. Dumitriu (Cascini ’68), A. Cordea – Chunchukov, Longher (Rusescu ‘7, Achim ‘82). Antrenor: Ilie Poenaru

Cartonaşe galbene: Mitrea ’50 / Pashov ‘65

Arbitri: Sebastian Colţescu – Octavian Şovre, Sebastian Eugen Gheorghe – Sorin Costreie

Observator: Ioan Onicaş

Ambele echipe sunt pe locuri de play-off. Sepsi Sfântu Gheorghe ocupă locul 4, cu 37 de puncte, în timp ce Academica Clinceni e pe 6, cu 35 de puncte. În etapa viitoare, Academica Clinceni joacă acasă cu Astra, iar Sepsi joacă în deplasare cu Hermannstadt.