Florin Prunea, concluzie drastică după ședința de la Dinamo: „Nu este admisibil așa ceva!” Ce a remarcat

Robert Zanfir / 09.12.2021, 19:12
Florin Prunea, concluzie drastică după ședința de la Dinamo: „Nu este admisibil așa ceva!” Ce a remarcat

Florin Prunea este convins că singura șansă a lui Dinamo este dialogul. Fostul portar din Ștefan cel Mare spune că nu este tolerabilă atitudinea jucătorilor, dar că nici comportamentul antrenorului nu poate duce la nimic.

A fost ședință importantă la Dinamo. Mircea Rednic, Iuliu Mureșan, Răzvan Zăvăleanu și reprezentanți ai DDB au pus la punct planul pentru finalul de an. Playsport a prezentat detalii despre ce au discutat oamenii cu decizie din club.

Florin Prunea, concluzie drastică după ședința de la Dinamo: „Nu este admisibil așa ceva!”

Mircea Rednic a pus piciorul în prag, după ce jucătorii importanți ar fi încercat îndepărtarea antrenorului. Tehnicianul a primit sprijinul suporterilor, dar și al oficialilor.

Florin Prunea a comentat situația echipei. Fostul portar spune că ședința ar putea avea un impact bun, dar că nici jucătorii, nici antrenorul nu au procedat bine când au pus piciorul în prag.

„Ar trebui să meargă mai bine, așa ar fi normal. E multă lume care dorește răul lui Dinamo. Aceste lucruri trebuie să apropie vestiarul, nu să îl dezbine.

Cu datul afară… mai ușor, ăștia care amenință. Sunt jucători care sunt la echipa a doua… Nica, Filip, Neicuțescu. Păi, dacă iau salariul lui Filip, ăla de 9 mii de euro… Nu știu daca mai sunt 30 de jucători în România care câștiga 9 mii de euro.

Cu jucătorii ăștia trebuie să duci campionatul la bun sfârșit. Rednic a greșit când a spus că ori el, ori jucătorii.

Cum mai intri tu în vestiarul ăla și te mai uiți în ochii jucătorilor? Cum le mai spui tu să dea mai mult decât sută la sută? Eu așa știu, că mai jucam și pentru antrenorul meu și am avut antrenori mari.

Singura varianta este dialogul. Discutat, bătut palma. Nu este admisibil ce fac jucătorii, dar nici să ai atitudinea asta, nu ajungi nicăieri.

Florin Prunea: Numai românii sunt de vină la Dinamo?

Chiar numai jucătorii români sunt problema la Dinamo? Iar o să zică: domnule, iar vorbește Prunea?!

Băiatul ăsta care a fost adus, fundașul dreapta.. nu a fost trimis la echipa a doua. De asta spun, numai românii greșesc? Gluhakovic, da! De asta spun, e nevoie de unitate. Dar nu știu dacă se mai poate face.

Dinamo mai are de jucat 10 meciuri, dar doar cu echipe din partea superioară. FCSB, Botoșani, UTA, CFR Cluj… un program incredibil. Este un program infernal”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport.

Despre Adi Mutu la echipa națională

Adi Mutu este aproape să fie numit la echipa națională, după plecarea lui Mirel Rădoi. Răzvan Burleanu a fost refuzat de Gică Hagi, Răzvan Lucescu sau Dan Petrescu, iar lista celor eligibili a ajuns în dreptul fostului atacant.

„Eu am spus, am discutat cu Adi Mutu, m-a sunat. Eu am o altă părare de cum ar trebui să arate profilul la națională. Antrenor cu experiență. Da, pentru Mutu e prea mult, echipa națională e altceva.

Trebuie susținut, e un antrenor tânăr. Dar eu cred că trebuia un alt profil de antrenor la echipa națională”, a mai spus Florin Prunea.